Comentarii pe articolul O noua acuzatie de manipulare a bursei


The name is GANSCA GICU AGENOR

D D la 12 Ianuarie 2011, ora 11:03
Atat modul cum au procedat invinutii, cat si argumentele invocate in aparare sunt cel putin stupide.

Cum sa introduci PRIN ACELASI BROKER ordine identice ca pret si cantitate, la un minut diferenta? Macar "oboseste-te" sa cauti doi brokeri daca nu ai auzit in viata ta de piata DEAL, care tocmai asta face: permite transferul de pachete de actiuni mari la un pret dinainte convenit.

Apoi, cum sa invoci "nereglementarea" unei piete cand regulament si lege sunt doua chestiuni diferite? Cand incalci legea, nu poti invoca un...regulament. E ca si cand eu mi-as jefui un vecin in scara blocului, dar as invoca faptul ca l-am batut in afara orelor "de liniste", deci n-am incalcat regulamentul Asociatiei.
Horatiu la 12 Ianuarie 2011, ora 12:34
Se poate face, si s-a facut, chiar zilele trecute. Dooar ca nu se face in piata DEAL, ci pe regular, asta ma deranjaza, sunt "dealuri" pe fata. Totusi, "manipularea" e f. greu de dovedit in instanta, nu avem nici piata, nici reglementarile, nici justitia, ca la americani.
Janesmith la 13 Ianuarie 2011, ora 09:40
Mare shmekerie, ce sa spun! Din astea se fac zilnic...Trebuia sa o faca prin doi brokeri si sa puna ordine treptat...
De obicei nu se sesizeaza nimeni! :)
Insa pe piata asta unii sunt mai egali decat altii!

  Inapoi la articolul O noua acuzatie de manipulare a bursei

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile