Comentarii pe articolul FMI recunoaste: A cerut modificarea OUG 50


Vanzatoi de Neam si Tara

Victoria la 12 Ianuarie 2011, ora 17:00
Au vandut acest popor bancilor, FMI-ului.Au facut imprumuturi colosale pentru asigurarea prosperitatii lor.Au uitat cu desavarsire de romani,nu mai au nicio urma de retinere ,toate hotararile pe care le-au luat in ultimul an ascunzandu-se in spatele crizei economice , au fost clar in defavoarea cetatenilor .Am devenit slugile lor,suntem fara speranta ,fara ajutor.Nu este normal intro tara care se vrea democratica sa nu mai ai decat varianta apelarii la justitie.Nu este normal ca institutiile statului ,platite din banii cetatenilor sa fie impotriva acestora si sa deserveasca interesele strainilor.
Parca guvernatorul BNR ,prin vocea d-lui Vasilescu spunea ca nu a fost preconditie modificarea OUG 50 pentru eliberarea transei de la FMI.

Romanii nu mai pot avea incredere nici in BNR
BNR a demonstrat cu prisosinta acest lucru.
Ce folos ca esti recunoscut ca profesionistul profesionistilor atat timp cat iti tradezi cetatenii si pui mai presus interesele bancilor straine decat corectitudinea ceruta de cetateni,pentru ca nu s-a cerut decat aplicarea corecta a legislatiei .

  Inapoi la articolul FMI recunoaste: A cerut modificarea OUG 50

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile