Comentarii pe articolul Ce vrei sa afli despre listarea Fondului Proprietatea?


Valaorea actiunilor in timp

Speranta Stefan la 13 Ianuarie 2011, ora 17:25
Buna ziua!
1)Ce perspectiva credeti ca au aceste actiuni FP? Am niste actiuni aici obtinute ca despagubiri si nu stiu daca s-ar merita de vandut imediat dupa listare sau de asteptat in speranta unei creseteri, insa fara prea mari riscuri. Adica ma gandesc ca nu cumva fondul sa nu mearga cum trebuie si sa scada aceste actiuni in viitor, datorita a diversi factori, desi are un manager de calibru mare?
2)Am citit si din ce deduc e putin mai complicat deoarece FP e actionar minoritar la toate aceste companii din sectorul energetic peste care este dispus. Poate oare sa suplimenteze statul cu actiuni acest fond FP, caci am inteles ca valoarea despagubirilor se ridica la o marja de 4 ori mai mare? Credeti ca ar fi psoibil?
Moraru Mihai la 14 Ianuarie 2011, ora 16:33
Buna ziua!
Tatal meu a primit drept despagubire pentru un teren 18800 de actiuni de la Fondul Proprietatea.Dupa ce se va lista la bursa, ce valoare vor avea aceste actiuni si se pot depune la vreo societate preferata de detinator?

  Inapoi la articolul Ce vrei sa afli despre listarea Fondului Proprietatea?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile