Comentarii pe articolul Seful Allianz: Jumatate din piata pensiilor private obligatorii ar putea ajunge la 'loterie'


normal dac vine eful i spune c el recomand, o anumit firm, i c nu conteaz c tu ai semnat cu alta.

. la 12 Septembrie 2007, ora 17:21
normal dac vine eful i spune c el recomand, o anumit firm, i c nu conteaz c tu ai semnat cu alta.
Cazul concret este urmtorul: eu am semnat un studiu din acela de pia sau cum i se zice cu aviva. Dup o lun au venit la firm formularele pt un acelai studiu de pia dar la alianz , i am zis c nu semnez pt c nu e corect fa de agentul cruia i promisesem deja acelai lucru, normal c ulterior am fost iar chemat s semnez acel act. ajungnd s vorbesc pe tema aceasta inclusiv cu directoarea de personal care mia zis c de fapt nu conteaz la cine semnez c oricum doar contractul e cel valabil , dar oricum eu s semnez aceast hrtie c nu m va obliga nimeni s semnez contractul cu aviva, dar conducerea recomand firma alianz ,normal fr a accepta fie complectate cu un agent alianz care i convine ie,deci ca n orice domeniu la noi; i n pensiile astea private tot cei de sus dictez ce i cum.
. la 12 Septembrie 2007, ora 18:36
Societatile de administrare a unui fond de pensii privat, prin agentiii de marketing, nu pot face decat sa propuna sau sa invite clientii sa adere la fondul respectiv. Nu exista obligativitatea de a te inscrie la nici unul din acestea , fiecare are libertatea de a alege . Nimeni nu poate abuza de acest lucru: este pensie privata si nu colectiva! Oamenii trebuie informati si nu dezinformati intentionat prin omisiune.
Nela-Ioana Toma la 16 Septembrie 2007, ora 10:51
mi se pare corect sa alegi singur si nu influentat de alti agenti care spun ca numai la ei ebine.numai ei stiu sa coordoneze banii nostri,si eu sint agent si nu vorbesc de rau alt sistem de penii,mai ales ca nu avem voie sa facem asta

  Inapoi la articolul Seful Allianz: Jumatate din piata pensiilor private obligatorii ar putea ajunge la 'loterie'

Setari Cookie-uri