Comentarii pe articolul Seful Allianz: Jumatate din piata pensiilor private obligatorii ar putea ajunge la 'loterie'


normal dacă vine șeful și spune că el recomandă, o anumită firmă, și că nu contează că tu ai semnat cu alta.

. la 12 Septembrie 2007, ora 17:21
normal dacă vine șeful și spune că el recomandă, o anumită firmă, și că nu contează că tu ai semnat cu alta.
Cazul concret este următorul: eu am semnat un studiu din acela de piață sau cum i se zice cu aviva. După o lună au venit la firmă formularele pt un același studiu de piață dar la alianz , și am zis că nu semnez pt că nu e corect față de agentul căruia îi promisesem deja același lucru, normal că ulterior am fost iar chemat să semnez acel act. ajungând să vorbesc pe tema aceasta inclusiv cu directoarea de personal care mia zis că de fapt nu contează la cine semnez că oricum doar contractul e cel valabil , dar oricum eu să semnez această hârtie că nu mă va obliga nimeni să semnez contractul cu aviva, dar conducerea recomandă firma alianz ,normal fără a accepta fișe complectate cu un agent alianz care îți convine ție,deci ca n orice domeniu la noi; și în pensiile astea private tot cei de sus dicteză ce și cum.
. la 12 Septembrie 2007, ora 18:36
Societatile de administrare a unui fond de pensii privat, prin agentiii de marketing, nu pot face decat sa propuna sau sa invite clientii sa adere la fondul respectiv. Nu exista obligativitatea de a te inscrie la nici unul din acestea , fiecare are libertatea de a alege . Nimeni nu poate abuza de acest lucru: este pensie privata si nu colectiva! Oamenii trebuie informati si nu dezinformati intentionat prin omisiune.
Nela-Ioana Toma la 16 Septembrie 2007, ora 10:51
mi se pare corect sa alegi singur si nu influentat de alti agenti care spun ca numai la ei ebine.numai ei stiu sa coordoneze banii nostri,si eu sint agent si nu vorbesc de rau alt sistem de penii,mai ales ca nu avem voie sa facem asta

  Inapoi la articolul Seful Allianz: Jumatate din piata pensiilor private obligatorii ar putea ajunge la 'loterie'