Comentarii pe articolul Dinu Patriciu, despre scumpirea carburantilor: Statul este de vina


manipulare

Manolache Ion Daniel la 18 Ianuarie 2011, ora 14:46
dl. pariciu nu stie decat un singur lucru sa-l faca: sa manipuleze. A, si sa se dea drept mare economist. Mereu vine el si ne spune ce a prevazut el si cum stia el ce se va intampla.)vezi cursul de 5 lei pt 1 euro la finele lui 2009). Evident ca isi apara industria din care s-a imbogatit, si mai vine cu texte de genul ca suntem dependenti si nu avem incotro, trebuie sa cumparam carburanti si sa tacem din gura. Ba chiar le plange de mila pe bietii rafinari, care mai traiesc din te miri ce. Doar daca ne uitam la clasamente vedem in top 10 2-3 firme petroliere cu cifra de afaceri si profit! Cum oare reusesc pe praful asta? Oare la ce pret exporta OMV carburant pentru al vinde in europa la pret mai mic decat in Romania?
Bucur Florin la 18 Ianuarie 2011, ora 21:12
Daca spui ca omv *vinde *in Europa la pret mai mic decat la noi ,asta nu face decat sa intareasca spusele lui Patriciu privind taxele uriase de la noi.Taxele scumpesc combustibilul respectiv guvernul si nu rafinariile.

  Inapoi la articolul Dinu Patriciu, despre scumpirea carburantilor: Statul este de vina

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile