Comentarii pe articolul Bilantul magazinelor online de electroIT in luna cadourilor


Amatoare

Octavianus Radu la 18 Ianuarie 2011, ora 14:51
Buna ziua,
Sunt inspaimantat de aceste asa zis "ziariste" care au scris acest articolo. De ce? Fiindca informatiile cuprinse sunt departe de orice adevar. Iar cand ajungi sa publici un articol financiar in care sa nu verifici macar datele elementare , este cu atat mai grav.
1. Pc Garage nu face parte din grupul FIT .Vezi pe site la www.pcgarage.ro . Firma care administreaza acest site este Pc Garage cu cui 17612390 , firma care nu face parte din grupul FIT !!!
2. Vanzarile online ale FIT , compuse din vanzarile mag www.shopit.ro, www.pcfun.ro si electrofun, nu au cum sa depaseasca impreuna vanzarile www.emag.ro !!! Aceste site-uri au impreuna un trafic de cateva mii de ori mai mic decat al emag-ului si undeva la 20%din traficul pcgarage !!!!
Fit-ul face si distributie clasica, activitate care aduce de fapt peste 99% din cifra de afaceri
3. MAgazinul www.cel.ro este administrat asa cum scrie si pe siteul lor de catre Corsar Online, nicidecum Corsar Grup. Fiindca din motive nu prea ortodoxe au schimbat la mijlocul anului trecut activitatea pe aceasta firma. Verificati
4.De evolutia fulminanta a celorlalte magazine care apar in articol nici nu mai vorbim. Decat atunci cand or sa se afiseze datele reale la finante.
in concluzie, niste amatoare.Mai bine sa scrie povesti de adormit copiii.
Cristina Negraru la 18 Ianuarie 2011, ora 15:43
Buna ziua,

PC Garage face parte din grupul Fit Distribution deoarece a fost cumparat in toamna 2009 de Marius Ghenea, presedintele acestui grup.
De altfel, de fiecare data cand oficialii Fit Distribution ofera date despre evolutia companiei afirma ca o mare parte din avansul afacerilor este determinat de magazinul online PC Garage.

Nu a spus nimeni ca vanzarile Fit Distribution ori ale altui magazin online ar depasi vanzarile eMag.ro.
Acest magazin online este de departe cu vanzarile cele mai mari din Romania.

Magazinul Cel.ro este din ce stim noi administrat de compania Corsar Grup.
Am vazut informatiile despre care ne-ati spus ca sunt pe site si se poate sa aveti dreptate- ca intre timp sa isi fi schimbat administratorul.
Insa verificand Cel.ro in datele companiei de inregistrare de domenii Romanian Top Level Domain, apare ca acest magazin online este adminstrat de compania Corsar Grup.

Va multumim pentru comentariu,
O zi buna,
Cristina Negraru


Gabi la 26 Ianuarie 2011, ora 21:45
Inca o observatie:
este destul de dificil sa elaborezi un articol despre comertul online inainte de publicarea datelor financiare pe 2010 ale companiilor.
Astfel datele financiare prezentate se bazeaza pe informatii care nu pot fi inca verificate!
In plus datele corecte de trafic depind si de corectitudinea firmelor care le predau.

  Inapoi la articolul Bilantul magazinelor online de electroIT in luna cadourilor

Setari Cookie-uri