Comentarii pe articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?


Ma mir ca au avut curajul sa inceapa asa ceva in Romania...

la 19 Ianuarie 2011, ora 22:30
Daca cei care se cearta si-ar fi primit spaga grasa ar fi fost functional parcul, de ce sa participe si statul Roman la investitie prin reduceri de tva, scutiri diverse, etc, pentru a ne fi noua cetatenilor romani mai bine??? si lor nu le pica nimic este prea greu de rumegat pentru EI, oricum ne meritam conducatorii, noi i-am ales... caci de altfel nu avem ce alege....
Octavian Danciu la 20 Ianuarie 2011, ora 06:29
Sincer eu nu imi doresc ca parcurile aste eoliene sa fie construie de straini la noi in tara,noi vom plati curentul si banii tot la ei ajung.Ce nu se gaseau fonduri pentru a construi statul aceste parcuri eoliene?lasa ca gaseste Udrea fonduri petru toate porcariile de proiecte!Suntem condusi de niste incompetenti care nu se gandesc decat la buzunarul lor,nu se gandesc la tara asta si la oamenii de rand.
Myryam la 20 Ianuarie 2011, ora 10:59
Domnilor nu va dati seama cum o sa arate natura Romaniei cu toate aceste parcuri eoliene???? De ce vin straini sa faca aceste parcuri la noi??? Pt ca la ei acasa legile pe care le au nu le dau voie sa distruga peisajul natural cu altfel chestii. Pesisajul natural trebuie protejat si a nu permite oricui care are bani sa ne distruga ceea ce avem mai frumos in natura. De ce credeti ca nu investesc la ei acasa??? Noi inca nu avem aceste legi care sa proteje frumusetile naturii.

  Inapoi la articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?

Setari Cookie-uri