Comentarii pe articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?


Vreti ca actionarii la sistemul actual sa-si piarda veniturile?

Iosub Vasile la 20 Ianuarie 2011, ora 07:25
Pai cum daca la noi toti maharii astia de tigani care ne conduc au afaceri cu energia.Ce-i intereseaza pe ei alternativa nepoluanta de a produce energie?Pana nu o sa scapam de animalele astea care au ruinat tara asta de 22 de ani incoace noi ca popor nu o sa traim niciodata mai bine ca acum.Ei pun piedici peste tot si nu au interes sa ne aliniem standardelor europene.Pacat ca nu suntem uniti ,macar ca vecinii nostri Ungurii.O zi buna tuturor.
Anti Cez la 20 Ianuarie 2011, ora 14:48
Cred ca daca ai cunoaste problemele energetice ai vedea altfel problema. Statul a vandut unor papagali straini care au cumparat pe nimic Filialele Electrica, astia au "supt" totul si au dat afara oamenii capabili, au ramas cu roboteii care nu gandesc ci doar executa si fac legea in tara noastra niste venetici cu ajutorul unor haimanale romanesti... In ceea ce priveste energia regenerabila, daca s-ar proceda corect as fi de acord cu tine, dar pentru ca am cunostinta de matrapazlacurile CEZ-ului de la Cogealac, lasa-ma sa te contrazic. Cehii sunt cei mai mari banditi care praduiesc la ora actuala sistemul energetic. Pe langa tarifele cele mai mari la energie (care sunt in zona de actiune a CEZ-ului) astia s-au incarduit cu romanasii golanasi si cu fufulite romancute si fac bisnisuri pe cont propriu - adica licitatii contrafacute si tot felul de porcarii - ca daca "organele" si-ar face treaba ce s-ar afla ar bate telenovelele otv-iste.

  Inapoi la articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile