Comentarii pe articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?


va dati seama cum o sa arate natura Romaniei??

Myryam la 20 Ianuarie 2011, ora 11:08
De ce credeti ca vin investitori la noi? ca sa ne dezvolte economia??? NU fratilor vin ca sa ne distruga frumusetile naturii. La ei acasa nu fac investii de genul asta pt ca statele respective au legi foarte clare care nu le permit sa distruga peisajul natural. In schimb la noi, care avem peisaje nespus de frumoase in fiecare anotimp, le deschidem portile cu mare bucurie la toti idiotii ca sa le distruga. asa copii nostri o sa se plimbe prin parcuri eoliene!!!!!
Lipsum Lorem la 20 Ianuarie 2011, ora 13:54
Asa e! Imi pare bine ca sloganul "Nu ne vindem tara!" inca traieste. Acest comentariu imi spune nu numai ca el traieste ci si ca s-a dezvoltat acum pe directia Beyond-ECO. Romaneste i-am putea spune "ECOPROSTIE". Nu mi-am inchipuit ca o sa apara si asta.

Myryam, nu pot decat sa te sustin. De ce sa nu pastram noi peisajele noastre pline de pungi si tone de peturi, de ce sa nu continuam sa facem curent din carbune, gaz si motoria? In felul asta rezolvam si dorinta milenara a romanului: sa fie lasat in pace, sa nu faca nimic.
Ilies Teodor la 21 Ianuarie 2011, ora 21:22
sa lasam deoparte ecologia . La ora actuala sint citeva persoane care vor sa dirijeze economia romaniei . Acestia sint cei care factureaza energia hidro dar nu o produc . acest fapt impiedica dezvoltarea energiei eoliene . eu am citeva ha de teren pe care as dori sa amplasez centrale eoliene, nu eu personal ci cautind investitori carora le pun terenul la dispozitie si mai mult imi vine sa crewd ca deja in zona s au facut toate masuratorile necesare, . ceea ce cred nu se poate pentru faptul ca apare un nou producator pe piata si nu mai poate fi dictat pretul . Serviciile ar trebui sa cunoasca acest lucru la iveala , iar daca se fac ca nu stiu atunci imi vine sa cred ca sint si ele implicate in mentinerea acestui monopol .

  Inapoi la articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?

Setari Cookie-uri