Comentarii pe articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?


Ce pierde Romania?

Victor Trifan la 20 Ianuarie 2011, ora 14:10
România înseamnă tot ce mișcă în țara asta, râul, ramul (cu tot cu aleșii neamului, odraslele, nevestele, finii și matușile lor).
România este o țară cu industria distrusă, agricultura părăginită (pământ bun și roditor, neafectat de toate chimicalele occidentului în perioada comunistă), comerț varză (mai mult pe "dedesubt" decât pe "deasupra"), natalitate interzisă, învățământ de unde nu mai ies decât bodyguarzi și târfe, sănătate în comă, poliție flămândă, armată desculță, ... și lista poate continua.

Acum ce-am vrea? Energie ieftină? Facturi mici? Ei aș! Mâine-poimâine vrem mâncare ieftină, servicii prompte, cultură adevărată, natalitate înfloritoare, protecție reală, mediu de business sănătos, ... ce-i asta, oameni buni? Dezmaț? Vreți să nu mai putem fi manipulați cu un kg. de făină și unul de ulei?
Îi supărăm pe aleșii neamului, fraților. Deviza lor este: Vrem o Romanie nouă! Nouă, nu vouă!

De ce se întamplă asta? Pentru că în România totul e pe luate, și nu de acum (unii zic că de 20 de ani). Fals! Recitiți balada Miorița și veți întelege. Ce-i al meu e al meu, ce-i al tău e tot al meu... și tu n-ai să faci nimic pentru asta, pentru că esti prost, laș, și suficient de mândru încât să minți că ești bine decât să pui mâna pe bâtă și să iei atitudine!
La noi, nimic din caracter nu se pierde, totul se adaptează timpurilor. Acesta e adevăratul brand de țară, oaia, nu frunza lui Udrea.

Pană nu se va schimba ceva în mentalitatea noastră, a românilor în privința celor pe care-i alegem, vom merge tot mai jos și nu vom avea decât două soluții: Cei care vor avea un dram de minte vor trage aer în piept și vor pleca cât o mai pot face. Restul să tacă, pentru că... "vor trăi bine!"

  Inapoi la articolul Vantul sufla impotriva investitorilor din energia eoliana. Ce pierde Romania?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile