Comentarii pe articolul Steven van Groningen: Bancile sunt preocupate sa-si pastreze clientii buni


Creditele de refinantare

la 24 Ianuarie 2011, ora 15:52
Domnule Groningen, as dori ca sa fie o concordanta intre vorbe si fapte! Am vrut sa refinantez creditul pe care il am la Raiffeisen Sunt clientul bancii de la infiintare, nu am intarziat cu nici o rata, dar din cauza scaderii salariilor, am dorit sa ma bucur de avantajele noilor credite, ca sa-mi pot plati ratele fara probleme. Doream sa scap si de aberantul comision aniversar ( pe care eu il numesc de nesimtire), care la creditele noi nu mai exista. Stiti ce mi-a spus sefa agentiei Mercur din Constanta? Ca nu pot cere credit de refinantare, pentru aceeasi suma pe care o mai am de plata, deoarece actualul salariul nu-mi mai permite sa iau aceasta suma! Deci , dupa ea, pot plati cu acest salariu o rata mai mare , dar nu pot plati una mai mica? Dupa ce criterii va alegeti salariatii? Ca in comunism: noi muncim , nu gandim! Credeam ca in Austria este altfel!
Gm la 24 Ianuarie 2011, ora 20:33
In Austria este altfel. Doar aici isi permit acest tratament cu clientii si profiturile exorbitante pe care nu le au in nici o alta tara.
De ce?
Pentru ca au cu cine...

  Inapoi la articolul Steven van Groningen: Bancile sunt preocupate sa-si pastreze clientii buni

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile