Comentarii pe articolul Pretul benzinei a fost majorat nejustificat. Afla de ce


Si, ce masuri se iau?

la 26 Ianuarie 2011, ora 16:10
1.Se vede ca cel ce a iesit sa spuna ca nu ar fi nici o neregula ar trebui cercetat pentru a se stabili motivele intarzierii cercetarilor, motivele ducerii in eroare a opiniei publice si a guvernului, gradul de vinovatie, implicatiile sociale la care a contribuit si in final AFARA...... , confiscarea veniturilor intregii familii, puscarie. Trebuie luate astfel de masuri cu absolut toti.
2. Ce masuri se iau cu firmele respective?
Ar trebui sa se analizeze prejudiciu adus si sa se puna la plata pentru recuperarea prejudiciului. Se pare ca daca nu a crescut profitul, au crescut cheltuielile. Care cheltuieli au crescut? Daca salariile au cescut la cei din administratie, care figureaza si ca actionari, acestia au luat de fapt un profit majorat prin cesterea venitului de zeci de ori mai mari. Ar mai trebui sa se vada ce export au facut si la ce preturi declarate. Cat din banii obtinuti la export s-au reantors in actele contabile?
Ar trebui sa se procedeze cum a procedat cu Rompetrol, Moldova acum anul trecut sau acum doi ani.
Ioan Kovaci la 26 Ianuarie 2011, ora 17:02
E lucru stiut deja din anii anteriori ca marile firme cu armatele lor de contabili ies intotdeauna pe pierdere si nu dau impozit pe profit nici cit un magazin de cartier.Un exemplu este si Dacia care in fiecare an iese fara profit desi din ziare si de la stiri aflam ca se lucreaza in 3 schimburi fara simbete si duminici si produc nu stiu cite masini pe minut.Dar statul este multumit si asa ca asigura citeva mii de locuri de munca si are grija sa nu ii deranjeze ,sa nu cumva sa se supere si sa dea afara muncitorii.
Daniel Rechita la 27 Ianuarie 2011, ora 04:16
sigur nu sunt interese sociale generale ci doar pe anumite grupuri de actionari, ar trebui descurajati.

  Inapoi la articolul Pretul benzinei a fost majorat nejustificat. Afla de ce

Setari Cookie-uri