Comentarii pe articolul Creditele restante au crescut anul trecut de aproape doua ori


RESTANTE SI IAR RESTANTE

Cicilia Nicoleta Cristidis la 29 Ianuarie 2011, ora 00:14
Normal ca au crescut numarul de restante ... Daca toate preturile urca incontinuu , daca salariile fie au ramas pe loc , fie mai tragic au scazut . In general sunt familii care lucreaza in aceleas intreprinderi si de aici dezastrul . Atacati in doua rinduri .Se tot vorbeste de refinantare dar bancile nu au habar de verificari , de motive totul intr-o oala , ai restante esti rau platnic nu esti o persoana eligibila pentru o refinantare .
Este adevarat spre rusinea mea ma numar printre cei care au avut restante ... dar de ce ? deoarece a fost o perioada cind dupa ce cumparai de ex: mobila in rate , primeai un card de credit cu o anumita suma , fara sa o ceri , si venea exact cind trebuia cam in preajma sarbatorilor ... Si ne-am imbatat cu nimic , ne-am bucurat pe moment ca putem darui copiilor nostri un zimbet .Acel zimbet ne costa acuma multe lacrimi si sacrificii deoarece veniturile nu ne mai permit sa platim sume minime de plata la mai multe carduri , si dobinzi mereu in crestere atit la credite cit si la descoperirile de cont .Incercam sa ne schimbam nivelul de trai ne sacrificam sa ne completam studiile dar pentru ce ? pentru nimic sau mai grozav sa vina o doamna ministra si sa ne acuze ca am facut pe pile si bani acea facultate , asta referindu-ma la Spiru Haret si problemele cu diplomele de licenta . Deci am cheltuit degeaba si ne-am sacrificat si ne sacrificam degeaba . Daca cei care analizeaza dosarele ar verifica datele certe in adevaratul semns al cuvintului poate mai multi ar avea sansa sa le fie scazute ratele si astfel sa nu mai aiba restante . A era sa uit inca ceva salariatii bancilor sa fie mai instruiti ca sa explice omului de rind care este implicarea pe termen lung al acelor imprumuturi fie ele de orice fel care sunt penalizarile pentru intirzieri si la rindul lor restantele cum, anume se achita si ce implicatie are si un leu ramas restant la cite zile intirizere ai dreptul in cadrul unui credit pe 5 sau 10 ani , la cite aminari si in ce consta aceste aminari . Ori salariatii bancilor nu sunt pregatiti sa raspunda ori nu au voie sau au fost alesi sa stie cit mai putine .Stau si ma gindesc ca daca as fi avut cunostinta de toate acestea care le-am aflat , pe pielea mea cum se spune din popor --- poate ca nici nu as mai fi facut carduri de credit sau descoperit .
Si poate daca ar fi stiute toate acestea bancile nu ar avea asa sedii iar salariatii lor asa salarii .Si atunci nu ar mai fi nici asa restante . E CE ZICE-TI ??

  Inapoi la articolul Creditele restante au crescut anul trecut de aproape doua ori

Setari Cookie-uri