Comentarii pe articolul Dilema studentilor: Sa lucreze sau nu in timpul facultatii?


Nu pentru toata lumea este o alegere

Elena la 2 Februarie 2011, ora 10:20
Daca ar putea alege cu adevarat sa munceasca sau nu in timpul facultatii, nu cred ca ar munci foarte multi. Eu sunt studenta si muncesc din primul an de facultate din necesitate. Si la inceput a fost extrem de greu pana am gasit un loc de munca unde sa ma inteleaga angajatorul deoarece multa lume mi-a zis in fata ca decat sa angajeze studenti mai bine angajeaza pe cineva doar cu liceul si nu se mai complica sa stea sa ma invoiasca pe mine cand am cursuri sau examene. Si eu nu am cautat sa ma angajez ca sa demonstrez ca sunt descurcareata sau altceva ci pentru a-mi plati taxele la facultate si carti si intretinerea.
Mihaela la 8 Februarie 2011, ora 19:42
Si eu muncesc din primul an de facultate. Cum as putea sa nu o fac daca nu am ajutor material din partea parintilor ? Cum m-as intretine ? Cum mi-as plati studiile ? Am optat pentru Universitatea mult blamata Spiru Haret de ce ? Pentru ca mi-o pot permite eu, aici vorbind financiar si pentru ca-mi permit ei sa pot sa muncesc sa o pot termina. Toti au o usoara ezitare si vezi numai ifose numai la auzirea numelui "Spiru Haret" dar nimeni nu priveste partea buna a lucrurilor si ce fac ei pentru noi cei care nu avem posibilitati sa stam in facultati de stat care ne cer mult mai mult decat particularii. Cum sa nu lucram cand noi nu avem suport din partea parintilor? Si asta nu pentru ca nu ar vrea sa ne ajute ci pentru ca nu au fratilor. Ar trebui sa priviti cu alti ochi aceasta facultate pentru ca merita! Ne da sansa noua celor care nu avem posibilitati, si ar trebui apreciata ca ajuta niste tineri sa faca o facultate si sa aibe o diploma, nu sa o blameze. Am dori sa fim vazuti altfel la angajare cand spunem ca am terminat Spiru Haret. Am dori macar sa ni se dea sansa sa demonstram ca suntem capabili. Dar noi traim intr-o continua generalizare.. "Nu o angajez.. a terminat Spiru.. nu e capabila! " de unde stiti voi asta ? Ne lasa-ti macar sa demonstram daca putem sau nu ?

  Inapoi la articolul Dilema studentilor: Sa lucreze sau nu in timpul facultatii?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile