Comentarii pe articolul Tinerii care isi fac firma pot lua pana la 10.000 euro nerambursabili


tobe or nu tobe

Caimac Laurentiu la 2 Februarie 2011, ora 20:47
sa fie doar galagie? nastem 200 de alevini, ce nu stiu merge, dupa ce am inchis sute de mii de firme cu impozitul forfetar si alte masuri proaste?

Eu as fi ajutat firmele existente. Tinerii care sunt capabili sa deschida o firma si au posibilitati, o deschid si cu si fara 10.000 de euro. Ce inseamna suma asta in fata cheltuielilor pe care le presupune existenta si functionarea unei firme?

Eu sunt curios, peste 4 ani, cate dintre aceste firme vor mai fi pe piata.

Ca de obicei, articolele sunt incomplete sau poate am citit eu printre randuri. o rferire la lege, un link spre actul normativ?
dar nu am vazut mentionat daca tanarul pana in 35 de ani trebuie sa nu mai fi avut inainte vreo societate pe numele sau nu. daca nu, eu imi mai deschid inca o societate doar ca sa profit de avantaje. desi mai am una de circa 5 ani. Daca nu pot, sunt indreptatit sa ma simt discriminat? trebuie sa citesc si legea. Sa imi aduca cineva argumentul: de ce sa nu deschid o noua firma, pe numele oricui care indeplineste conditiile, si sa o inchid pe cea veche? sau sa o suspend pe urmatorii trei ani? pt CUI, pt J de la ORC?



Se reinvesteste profitul? Pariu ca 90 % for fi pe minus?

Ma uit la colegii mei de birou si nu vad pe nimeni care s-ar incadra. Desi sunt tineri seriosi si muncitori. Ce tanar pana in 35 de ani va avea cel putin 10.000 de euro pusi de-o parte si nu i-a dat avans pt. cumpararea unui apartament, nu si-a cumparat masina, nu i-a cheltuit pe hobby-uri, vacante etc. Sigur, va fi tanarul fiu al unui parinte cu inalte veleitati antreprenoriale, care ii va oferi tanarului mostenitor, impreuna cu patria, sansa de a se lansa in lumea afacerilor, asa cum a facut el, inca din vremurile tulburi ale UTC-ului.

Ca si finantarea pt achizitionarea de computere, servere, etc., unde, daca ai depus dosarul la prima ora, ai primit numarul de inregistrare 600. Sa dormiti bine pe-o ureche! Ca daca nu ne-a trezit galagia din Grecia, nu o sa ne trezeasca nici urletele din Egipt si Tunisia.
De pe geam vad chiar locul unde a inceput Revolutia din Timisoara, imediat langa locul unde Gheorghe Doja a fost sacrificat. Cam multa liniste. Si, vorba unora, miscarea face bine sanatatii.





Catargiu Edgar la 2 Februarie 2011, ora 21:38
eu cred ca asta e abureala ,dar poate gresesc
Negrila Lucian la 2 Februarie 2011, ora 23:54
Laurentiu eu zic, ca 98% vor fi pe minus....in rest ar fi PREA FRUMOS sa fie adevarat dregerea asta de busuioc ce o fac parlamentarii.
poate ca daca ne scoatem dopurile din urechi si iesim din rutina de zi cu zi ne gandim si noi romanii la o "miscare" pentru "sanatate"
Cosmetice Naturale la 6 Februarie 2011, ora 14:44
Mie mi se pare interesant ceea ce se incearca. Eu am o idee de afacere pentru care am nevoie de 10000$ nu euro, insa nu am restul de 5000$ din pacate. Macar aceasta sansa mi-a deschis apetitul pentru a incerca sa gasesc cofinantare.

  Inapoi la articolul Tinerii care isi fac firma pot lua pana la 10.000 euro nerambursabili

Setari Cookie-uri