Comentarii pe articolul Dilema studentilor: Sa lucreze sau nu in timpul facultatii?


Veniturile lunare nete depasesc adesea 1.000 de lei???

Diana la 2 Februarie 2011, ora 22:53
dragi mei studenti lucrati daca aveti posibilitatea....aveti un leu de 5, acumulati experienta... si pe langa asta va mai loviti cu capul de crunta realitate din Romania. Acestea sunt lucrurile apreciate in Romania sa ai bani sa fi imbracat si prezentabil....experienta Dumnezeule cate face la un interviu!!!! Si cu sange rece... adica daca se poate sa lucrezi de dimineata pana a doua zi, sa nu te imbolnavesti sa iti iei concediul medical, sa fi femeie de servici-receptioner -putina contabilitate primara nu strica - omul care se ocupa de activitatea intreprinderii - intretinerea relatiilor cu clientii -reclamatii-explicatii- agent de paza... ADICA asta mai nou de angajatori se numeste competenta, harnicie si.... ma abtin!!!
Eu am terminat facultatea si masterul recent....dar cu toate astea nu lucrez in domeniu si am o functie cu responsabilitati "multiple" in vanzari .... si e dureros ...imi iau CV-ul in mana fug repede la un interviu nu sunt bucuroasa pentru DIPLOMELE scrie in Cv sunt bucuroasa pentru anii de munca efectuati.....nimeni nu ma intreaba ce am invatat....toti ma intreaba ce am lucrat (sa nu mai zic de un idiot la un interviu ca am fost intrebata daca conduc si ce masina am!!!!!!)
Nu mai spunem cu suflet "Iti multumesc Doamne ca m-ai ajutat sa termin facultatea"..... acum spunem "Ma consider un om fericit ca am un job si muncesc ca un bou!"
Facultatea te invata sa te orientezi, vai...... sunt atat de frumosi anii din facultate...este atat de frumoasa tineretea dar te trezesti la aproximativ 25 de anii ca totul a trecut ... parca mai trebuia sa faci ceva in tot acest timp... te apuci de alta facultate POATE.....si atunci iti dai seama ca fiecare perioada din viata are etapele ei....nimic nu mai este la fel
Asa ca dragii mei INVATATI, MUNCITI si VA BUCURATI..... sincer generatia noastra nu prea mai vad sa prinda o ROMANIE MAI PUTERNICA!!! Sa o facem pentru copii nostri iar noi sa murim invatati, munciti si bucurosi ca ne-am implinit scopul pt O LUME MAI BUNA! :*

  Inapoi la articolul Dilema studentilor: Sa lucreze sau nu in timpul facultatii?

Setari Cookie-uri