Comentarii pe articolul Cum au evoluat preturile apartamentelor in prima luna din an


Avramescu Mihai la 3 Februarie 2011, ora 02:59
Pentru a informa corect cititorii este necesara urmatoarea precizare:

preturile afisate pe Imobiliare.ro sau pe alte site-uri la care se fac astfel de statistici sunt doar niste preturi CERUTE de vanzatori, care nu reprezinta adevaratele preturi ale tranzactiilor, care nici nu se stie daca au existat sau vor exista la preturile respective, sunt DOAR DORINTE ale vanzatorilor.

Preturile REALE ar trebui sa fie cele consemnate la notar si poate nici acolo nu se declara intotdeauna in mod corect sumele reale.

In functie de pretul CERUT initial (sau la un moment dat) si de "realismul" vanzatorului (care isi poate reajusta chiar si de mai multe ori pretul solicitat) vanzarea poate exista (sau nu), iar pretul REAL al tranzactiei ar putea fi cu 5-10-15-20-25-30% mai mic fata de cel CERUT.

In concluzie, astfel de statistici indica doar anumite tendinte de mai scurta sau mai lunga durata in perceptia/ emotia vanzatorilor, care pot fi sau nu validate de piata, dar in nici un caz nu este corecta exprimarea de tipul .

Va multumesc.

  Inapoi la articolul Cum au evoluat preturile apartamentelor in prima luna din an

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile