Comentarii pe articolul Ce le promite Boc oamenilor de afaceri. Comentati aici


eradicarea evaziunii

Socol Marian la 5 Februarie 2011, ora 11:40
Motto: PLATA IMPOZITELOR CATRE STAT MASOARA CONSTIINTA SOCIALA A UNUI POPOR
Plecand de la aceasta "constanta" a orcarui stat civilizat trebuie inteles ca daca vrem sa traim ca nemtii trebuie sa platim si impozite ca ei! Ori acest lucru nu este inteles de majoritatea romanilor, din pacate.
PROPUNERE PENTRU GUVERNANTI:
- Aveti in vedere cateva categorii care practica aproape evaziune totala si anume: preotimea, avocatii, restaurantele, saloanele de infrumusetare, sportul, muzica, servicii funerare, medici, profesori, etc. Pe acestia nu-i veti speria cu puscaria-exista o metoda mai eficienta si anume RETRAGEREA DREPTULUI DE A MAI PROFESA IN ORICE DOMENIU ECONOMIC.
- Schimbati URGENT indivizii cu care v-ati pricopsit la departamentul de comunicare al Guvernului ! Sunt de o incompetenta crasa. Nu cunosc nici macar "a-b-c-ul" meseriei adica arma comunicatelor de presa. Ex.: era foarte simplu sa dati un comunicat de presa in care sa explicati ca acel Nicolescu de la Pitesti a fost arestat pentru ca a deturnat fonduri europene. Impuscati doi iepuri: treceati in derizoriu toata mascarada opozitiei pe aceasta tema si ,f. important, atrageati atentia celor care deruleaza fonduri europene si cred ca pot face "smecherii" cu bani publici ca timp de sapte ani pot fi controlati si bagati in puscarie daca nu respecta contractul. Asa opozitia a "tras" din toate pozitiile in voi pe "motivul" arestarii politice.

  Inapoi la articolul Ce le promite Boc oamenilor de afaceri. Comentati aici

Setari Cookie-uri