Comentarii pe articolul Cum au crescut salariile la inceput de an


Romania se afla pe locul al treilea intr-un clasament al tarilor din Uniunea Europeana

Ardelean Ana-Maria la 6 Februarie 2011, ora 13:13
iti vine sa dai afara ce ai mancat si ieri, cheltuielie s-au aliniat demult cu cele europene doar veniturile au ramas aproape aceleasi, ne laudam cu cresterea salariilor, rusine, doar statistic o ducem bine , acolo pe hartii, e sub demnitatea umana ce se intampla in romania si sper sa plec cat de curand cu toata familia, jalnic, jalnic cu tot si cu toate, cel mai necalificat si tamp in europa sa castige de 10 ori mai mult decat orice calificat in romania , pana cand?
Nelubrindusa la 9 Februarie 2011, ora 14:06
Diferente de salarii sint foarte mari intre Salariile din Romania si cele din statele U E .Dar,preturile sint la fel in UE si ROMANIA ba din potriva unele sint chear mai mari !!!! Acest aspect nu-l vad reprezentantii F.M.I ??? Cind va fi puterea de cumparare la noi egala cu cea a multor state U .E.???? Salariile sint mici, dar preturile la produsele fabricate in Romania nu sint mai mici !!!cu toate ca ,costurile de fabricare sint mai mici !!!DE CE???Ar putea cineva sa ma lamureasca ???As dori sa-i intreb atit pe guvernantii nostri ,cit si pe Patronii fabricilor din tara noastra !!!insa noi cei multi si slabi nu avem cum sa le punem in fata ADEVARUL CARE NE DOARE !!!

  Inapoi la articolul Cum au crescut salariile la inceput de an

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile