Comentarii pe articolul Cele mai vandute masini de teren: Duster vs Tiguan


FOARTE BINE !!!

Lisnic Sebastian Mihai la 14 Februarie 2011, ora 00:52
Foarte bine asa. incepe Dacica sa creasca chiar daca fara modele de top. ma bucur...in timp o sa avem masini autohton mai bune:)
Verestiuc Liviu la 20 Februarie 2011, ora 09:39
Mai bune decat masinile de teren ale altora nu sunt , insa au un raport pret-calitate pe care nimeni nu il ofera astazi pe piata. Nu sunt asa de bine electronizate ca ale altora, nu sunt cu asa multe dotari, nu au un nivel atat de avansat ca altii care fac asta de o viata, insa sunt extrem de practice, foarte bune pentru familie, usor de intretinut si cu piese ieftine.Sa nu uitam iarna , ca in modul 4x4 , asigura un condus mai sigur decat al tuturor masinilor "totul fata" sau " totul spate". Nu se va compara niciodata cu o masina nativa offroad , nu are tabla galvanizata ca un Volvo, e cam zgomotoasa in habitaclu la varianta diesel,caci e facuta in regim de economie , insa e suficient faptul sa te gandesti ca la 250 roni gasesti un injector nou de cumparat la motorul de 1,5dci , in loc de 1700 ron cum e la masina mea.Adica intretinere usoara pentru buzunarele romanesti, mai ales ca toata lumea stie ca in Romania calitatea motorinei la pompa nu poate fi comparata cu cea livrata la benzinariile din Vest.Daster "se integreaza" bine in economia actuala romanesca , mai incolo, cand o sa scapam la salarii mai mari, poate lumea o sa isi ia si masini de impresie.
Este o intrebarea mare care se pune astazi : un Daster nou sau un 4x4 din afara, SH ? Aici e vorba de buzunarul fiecaruia...se pot spune multe, multe pe aceasta tema.
Insa Duster-ul ramane o masina ravnita de cei cu salarii "romanesti" si hulita de cei cu salarii cu multe cifre sau de cei pt. care imaginea inseamna totul.
Oricum ar fi , pe timp de iarna , pe un drum alunecos intotdeauna mi-as dori sa conduc un Duster 4x4 decat un sedan tractiune fata.
Asa e in viata, fiecare ravneste la ce nu are. :)

  Inapoi la articolul Cele mai vandute masini de teren: Duster vs Tiguan

Setari Cookie-uri