Comentarii pe articolul Basescu cauta un premier independent. Ce propuneri aveti?


Ce premier?

Virgiliu Lica la 14 Februarie 2011, ora 19:55
Ce premier?Nu este el? Ce proroceste-cloceste, aia este!!Traiasca Stalin si poporul pdl ,ne-a desteptat pe toti..URAAAAAAAA!!!
Independenti nu mai sunt..Erau unii chipurile prin parlament si acum s-au trezit uneperisti ..adica de stânga,stanga lu basescu si drepta lu puiologul de seviciu cu limba lunga si lingacioasa pe oficios nemaintilnitul,extraordinaru,l saritor in barci neavariate, tristoiu..zis si ardei umplut ..bulinist de oficios..de fapt acum au: culoarul de dreapta ...mâine or sa aiba culoarul de mijloc si poimâine or sa aiba culoarul politic incrucisat pentru ca alearga in zig zag ..asa cum a facut-o si atunci cand erau in Conventia Democrata si cand erau in alianta DA -PA.Nici nu stiu ce orientare sa mai adopte..Acum sunt socialisti ..acum sunt liberali ..acum sunt centristi populisti ...halal partid.
Jan Sehob la 15 Februarie 2011, ora 08:09

Cred ca si criza din Egipt le-a dat de gandit.Vor sa-l spele pe EMIL BOC de imaginea basesciana falimentara in care a ajuns.Tocmai acum cand s-a anuntat o crestere economica pe 2011.?Cine ii mai crede? O vor cumva pe ELENA UDREA???????
Joc de imagine si desconsiderare fata de romani. , specific partidului si al lui TRAIAN BASESCU.
Se poate spune ca :nimic nu se pierde ,ci totul se transforma......
Virgiliu Lica la 15 Februarie 2011, ora 21:31
Parerea mea este ca se joaca alba neagra.Au gasit regina vamilor..este de-a lor si acum mai creaza o diversiune..sunt specialisti ..basescovici este fost ofiter care a colaborat si este format in stilul comunist..ce daca a citit hartiile alea care condamnau partidul comunist si comunismul, el asta a fost educat sa faca si asta face..pe langa judecatile cu jumatate de masura mai arunca cu petarde..apropo cand il prind pe ala cu fni-ul ...sau pe haisan care istoria probabil o sa-mi dea dreptate este un pion intr-un joc ..diversiune specialitatea lui basescovoci daca nu cumva a fost ordonat de la bucuresti cu un singur scop cresterea lui basescovici ...i-a uite a reusit basescu ce n-au reusit americani,englezi...Alba negra....

  Inapoi la articolul Basescu cauta un premier independent. Ce propuneri aveti?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile