Comentarii pe articolul Isi revine economia? Afla sentimentul oamenilor de afaceri


Pesimism

Stancu Monica Mihaela la 16 Februarie 2011, ora 11:33
Asa cum spunea si dl. Dragos Damian, cresterea productiei interne, precum si a consumului de produse romanesti va ridica economia romaneasca - in special la cele alimentare. Pacat ca nu este sustinuta asa cum trebuie de oamenii direct implicati, care prefera mai bine sa avem importuri mari care sa-i imbogateasca, decat sa faca ceva pentru tara si locuitorii ei. Din pacate nesimtirea si interesele sunt prea mari ca sa mai speram la ceva mai bun. Nu sunt o persoana pesimista, dar din pacate nu mai vad nici o "luminita" la capatul tuneluilui. Se pare ca in momentul in care se ajunge, totul se schimba si din pacate in rau pentru Romania.
Moldoveanu Emil la 16 Februarie 2011, ora 12:35
Nimic coerent la Madame Gripinni. Oare sa aiba legatura cu faptul ca este membra PC?
Acum catva timp declara ca firmele romanesti (in domeniul textilelor cred, unde este patroana) nu pot sa ofere salarii mai mari pentru ca nu ar face fata concurentei FIRMELOR occidentale. Chestie care ma face sa privesc cu multa grija afirmatiile sale. Mai ales daca imi amintesc si cum a ajuns patron.
Cat despre "vaitat" nu prea stiu de ce se vaita chiar toti: in conditiile cresterii preturilor la materiile prime agricole, macar producatorii lor ar trebui sa fie mai optimisti. Altfel...

  Inapoi la articolul Isi revine economia? Afla sentimentul oamenilor de afaceri

Setari Cookie-uri