Comentarii pe articolul Bancheri de top, despre taxarea bancilor: Creditele s-ar scumpi!


Taxarea bancilor

Mutiu Ioan la 18 Februarie 2011, ora 08:09
O tara bogata nu se face cu oameni saraciti si invrajbiti.
Trebuie gasite solutii de diminuare a taxelor pentru a apare noi surse de venit si controalele sa fie in folosul contribuabililor nu
sa creeze traume.Inselatoria mare trebuie descoperita ,de oameni isteti nu de persoane neinstruite ,fara credinta .Nu taxarea celor cu afaceri la vedere sa fie sursa de venit.Nu dai nimic dar vrei mult.
Mihai la 18 Februarie 2011, ora 12:13
"O tara bogata nu se face cu oameni saraciti si invrajbiti."
oare bancile nu au partea lor de vina la saracirea populatiei? de ex, eu am un credit ipotecar la camatarii aia de la BANCPOST si ma tot cert cu ei sa-mi scada dobinda. initial rata era de 168 de EUR si permanent a crescut. aproape tot timpul a crescut asa ca acum am 191EUR, e normal? valoarea proprietatii acopera de 2-3 ori suma datorata bancii, deci nu este vorba de subevaluare.

bancile, petrolistii, samd externalizeaza o mare parte a serviciilor sau achizitiilor, rezultatul fiind ca impozitele sint platite in tara firmei mama (decit sa contribuie la bugetul romaniei mai bine contribuie la bugetul tarii de origine a firmei mama).

  Inapoi la articolul Bancheri de top, despre taxarea bancilor: Creditele s-ar scumpi!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile