Comentarii pe articolul Fumatul, interzis? Vezi reactiile proprietarilor de restaurante si baruri


Fumatul, interzis? Vezi reactiile proprietarilor de restaurante si baruri

Christian la 22 Februarie 2011, ora 07:31
Eu zic ca acum e discriminare. Un nefumator nu are nicio sansa sa bea o cafea sau un suc linistit decta acasa. Se fumeaza peste tot si cel mai haios e faptul ca patronul cu doua mese in restaurant amenajeaza spatii diferite pentru "fumatori" respectiv"nefumatori". Ca asa spune legea. Sunt pentru interzicerea totala a fumatului in spatiiile publice si sper sa treaca si mai ales, sa se aplice aceasta lege.
Igor la 22 Februarie 2011, ora 10:48
Dacă tot "STATUL ACESTA" insistă să nu se fumeze în locuri publice, de ce nu renunță cu totul la industria tutunului (e prea bănoasă?), să se interzică comercializarea și să permită "contrabanda nevăzută" dar impozitată și ce nu se vede ...nu se cere (de copii) dar pedepsibilă.
Sunt un fost, cu 15 ani vechime, dar nu asta e soluția la civilizația de zi cu zi și a respectului față de cei care nu fumează, sau la educația copiilor noștrii, să nu se apuce de o prostie mare ... mai mare ca noi, cei care fumăm sau am fumat!

  Inapoi la articolul Fumatul, interzis? Vezi reactiile proprietarilor de restaurante si baruri

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile