Comentarii pe articolul Cei mai bogati rectori: Cat castiga profesorii care au in grija 480.000 de studenti


Inteligenta vis-a-vis avere

Adrian Trandafir la 22 Februarie 2011, ora 14:20
Cand ma gandesc ca-n facultate un prof. din Politehnica nu m-a lasat sa dau examenul pentru ca lipsisem de la o sedinta de "laborator" deoarece aveam deja un job...citez: "Nu vezi ce bine imbracat esti.Tu ai bani de costum,pe cand eu si colegii tai nu avem....noi mergem la scoala nu la job".....de parca el venea la scoala in calitate de elev,nu de profesor.....chiar daca am ramas cu o restanta....l-am iertat!!!
Sunt destui spagari si in facultati,insa cand ma gandesc la faptul ca ei au pregatit politicienii de astazi,se pare ca "elevul si-a intrecut profesorul"...la avere...nu la inteligenta.
Personal.....avand in vedere ca au peste 50 de ani si au invatat/format atatea generatii de studenti....chiar nu sunt bogati.
...le multumesc pentru efortul depus in pregatirea celor care au dorit sa invete!!!!!!!!
P. M. la 22 Februarie 2011, ora 17:53
In masura in care rectorii si, in general, cadrele didactice si de conducere din invatamantul universitar, acorda atentia necesara CALITATII procesului educational, ar merita sa castige chiar mai mult... Insa faptul ca invatamantul romanesc nu este atractiv pentru studentii straini, iar diplomele noastre sunt privite cu suspiciune in Occident ar trebui sa le dea de gandit domnilor rectori ...

  Inapoi la articolul Cei mai bogati rectori: Cat castiga profesorii care au in grija 480.000 de studenti

Setari Cookie-uri