Comentarii pe articolul Turabo, in faliment? Afla ce spun reprezentantii companiei


faliment Turabo

Andrei la 22 Februarie 2011, ora 21:33
Reprezentantii grupului manipuleaza si au o tactica diversionista, ca sa abureasca lumea si sa se creada ca, vezi Doamne, situatia nu ar sta chiar asa de rau. In plus, incearca sa traga de timp, poate poate se intampla vreun miracol...

De fapt, situatia sta in felul urmator:

1. Stiu din surse cat se poate de oficiale ca TCD Royal Events este firma care opereaza clubul din fostul Complex Studentesc Tei. Aceasta firma a intrat in faliment si asta se poate verifica usor pe saitul Tribunalului Bucuresti (nr. dosar: 18886/3/2010). De altfel, si numele firmei (Royal Events) sugereaza ca ea se ocupa cu organizarea de evenimente, deci e cat se poate de clar ca asta este firma care opereaza clubul.
Daca TCD Royal Events si-ar fi achitat datoria in integralitate, asa cum sustin ei, fiti siguri ca nicio instanta din Romania nu ar fi pronuntat intrarea in insolventa. Ordinul de compensare la care se face referire in articol a acoperit numai o parte din datorie, nu datoria in totalitate.

2. Tot in faliment a intrat si Turabo Business Corporation. Si asta se poate verifica usor, dand cautare dupa numar dosar pe saitul Tribunalului Bucuresti (51414/3/2010).

3. In ce priveste BRTV Grup, aceasta a intrat in faliment in 15.04.2010 (nr. dosar la Tribunalul Bucuresti: 4993/3/2009).Apoi, BRTV Grup a facut recurs, recursul a fost admis de Curtea de Apel Bucuresti in data de 18.01.2011 (informatia e publica, pe saitul Curtii de Apel). Admitand recursul,Curtea de Apel a dispus doar trimiterea dosarului spre rejudecare la Tribunalul Bucuresti. Deci intrarea in faliment a acestei firme urmeaza a fi rejudecata de catre Tribunalul Bucuresti.

In alta ordine de idei, e clar ca grupul are o situatie financiara dificila, pentru ca, daca veti da cautare e saitul Tribunalului Bucuresti dupa oricare din numele celor trei firme de mai sus, veti constata ca ele sunt implicate intr-o multime de procese in care alte firme incearca sa isi recupereze datoriile de la firmele din cadrul grupului Turabo. Deci sunt firme cu multe datorii, iar experienta dovedeste ca in situatia asta falimentul poate fi amanat, dar extrem de rar poate fi evitat.

  Inapoi la articolul Turabo, in faliment? Afla ce spun reprezentantii companiei

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile