Comentarii pe articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica


Stimulați munca!

la 23 Februarie 2011, ora 12:22
părerea mea este că dl. isărescu suflă prea mult în iaurt, făcând jocul politic al actualei puteri. nu poți dezvolta economic o țară cu oameni săraci, care nu au bani pentru consum. nimeni nu spune că nu trebuie muncit, dar unde sunt, spre exemplu, marile atrageri de fonduri europene, care ar putea relansa economia? vă spun eu, în gura madamei udrea! se leagă de bugetari, că sunt mulți și ineficienți. fals! serviciile nu sunt de calitate nu doar din vina funcționarilor, ci, în special din pricina legislației și birocrației aberante, precum și a șefilor incompetenți numiți numai pe criterii politice de către buba!
Dina Mihai la 23 Februarie 2011, ora 13:58
"se leagă de bugetari, că sunt mulți și ineficienți. fals!"

ce e fals?
pai tocmai ce am platit astazi locul de parcare, o cucoana scoate foaia la imprimanta, alta incaseaza banu'. de ce 2 oameni pentru un lucru asa simplu?
la fel e si la pfa, cind ma duc sa-mi platesc darile.
Florin Cezar la 24 Februarie 2011, ora 10:47
probabail ea era un bugetar.
mai e adevarata si afirmatie unui alt nene legat de politisti betisis corupti.
este foarte adevarat ca sunt si polititsti care isi fac datoria corect si sunt si bugetari care muncesc mai mult decat ar trebui, si in general sunt aceeia prost platiti, dar, cum a spus mihai mai sus, sunt si multi pusi aiurea, iar unii chiar platiti bine.

  Inapoi la articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile