Comentarii pe articolul Cele mai proaste conditii de locuit din UE


41,7% n apartamente, 34,3 % n case i 23% n duplexuri

Mares Stefan la 24 Februarie 2011, ora 08:36
Aceasta structura in Europa. Darin Romania ?
Daca desteptii de Ilescu si Roman et.comp. ar fi fost cat de cat inteligenti ca si unul Ceasescu impuscatul, atunci, ar fi stiut ca in 1990 programul deconstruirede cartiere de blocuri nu trebuie oprit. Iar din vanzarea apartamentelor construite pana-n 1989 se putea continua constructia cartierelor de blocuri pana azi!
Dar popularitatea... se cumpara si resursele bugetare se deturneaz! In buzunarele unora si altora. Si acum ... ne plangem ca uita in capitalism nu reuim nici cata fost in stare un pantofar incult: agricultura centralizata , irigata, chiarperforanta, zootehnie la fel, orase si cartiere intregi de blocuri cu cate 1000000 de apartamente construite pe an, spitale si scoli noi in toate cartierele, etc.etc.etc.
Nu .. nu+i cazul sa deplangem ceva ce a fost castigat cu pretul chiar a peste 1000 de victime nevinovate impuscate! Ci e timpul sa ne dam seama ca nu din vina lui Ceausescu au fost impuscate si ca ucigasii sunt, incatraiesc printre noi! Dupa cum nici pentru aductiunea apei potabile ori canalizarea in sate si chiar la orase nu cu mana-ntinsa catre Europa trebuie sa stam, asteptam, ci ... sa ne dovedim noua insine ca meritam libertateacastigata, democratia reala si sansa de a face afaceri profitabile si din sau si prin ridicarea nivelului de civilizatie si decultura a tuturor. Cultura ? Sanatate ? Aoleo, Costa! Si nu ramane suficient presedintiei pentru a face bisnita! Autentificata de un notar si sustinuta de un europarlamentar, dornic de fumat ierburi.. Fara teama! Ca s-ar putea fi prins ca doar asa isi poate crea clipe de beatitudine! Ca-n rest, educatia ei... nu o ajuta sa lege doua fraze,. Nu ca unul Boc!.
Spataru Cezar la 24 Februarie 2011, ora 14:15
nam inteles mare lucru din ce ai zis.
si eu unu nul plang pe "marele" ceausescu, doar regret ca ia invatzat pe oameni sa leneveasca.
oamenii aveam casa si loc demunca indiferent dac ail meritau sau nu, lucru care ia facut lenesi, nu stiu sa fie competitivi, primeau dela stat orice sa isi faca treaba, lucru care ia facut sa aiba prentetii imense de la stat.
acum cand se lovesc de concurenta plang de mila, si nu vor sa munceasca cum ar trebui.
Puterea, se distreaza datorita lipsei de moralitate, si faptului ca nu ii mai urmareste nici dracu ca pe vremea "lui ceasca" educatia fortata lea permis ca acum cand sunt liber sa aleaga ce vor aleg sa stea, si vor sa primeasca, aleg sa nu faca nimic, si cel mai trist e ca aleg sa fie badarani.
noi oamenii face mizerie mai mult decat trebui, noi oamenii ne omoram pentru 100 de lei, si ne violam intre noi.noi suntem aia care ne injuram si scuipam in itnersectii. si totul trebui sa plece de la noi daca vrem o viata mai buna.
trebui inlaturat complet spiritul comunist care inca zace in multi pentur a putea avea un nivel mai ridicat de trai.

  Inapoi la articolul Cele mai proaste conditii de locuit din UE

Setari Cookie-uri