Comentarii pe articolul Sindicatele BCR intra in greva. Afla care sunt motivele


Scad drepturile angajatilor BCR = s-a creat valul de reduceri costuri si pt celelalte banci

Adam Ianis la 24 Februarie 2011, ora 16:44
Diminuarea drepturilor salariale impuse de managementul Erste, daca vor fi adoptate, vor crea fara doar si poate un trend si pentru celelalte banci pentru reducerea costurilor ,care la fel, nu trec printr-o situatie prea roz.
Ceea ce-mi este greu de inteles dpdv managerial, sunt actiunile/ incercarile foarte stangace pt facilitarea progresiva a creditarii fata de pers juridice si fizice sau refinantare, ce ar determina probabil atat o crestere a profitului bancii cat si o stimulare a consumului populatiei. Dar poate si acest management este ghidat dupa aceleasi principii ca si guvernul ( AM CONSTATAT ca nu mai avem de unde sau ca avem prea putin ....!!!! Ce sa facem acum ? Trebuie sa mai taiem .... -- nici vorba sa-si puna cineva intrebarea - Dar de ce ati asteptat sa constatati ???? Pai ar trebui sa va fie reduse VOUA in primul rand veniturile (managementului) daca asteptati..... )
Dar cum la noi le este permis sa actioneze prin astfel de practici, de ce nu ???
Sa speram ca miscarea sindicala din BCR nu va dansa PINGUINUL la manifestare ......

PS: nu lucrez si nu am nici o legatura cu banca; probabil unul dintre putinii romani fericiti din acest punct de vedere. ;-)

si una FUNNY - interesanta afirmatia federatiei -- "Motivul declansarii acestei actiuni il constituie nemultumirea salariatilor fata de atitudinea IREPROSABILA si nejustificata a administratiei BCR...................

  Inapoi la articolul Sindicatele BCR intra in greva. Afla care sunt motivele

Setari Cookie-uri