Comentarii pe articolul Seful Microsoft Romania: Inceputul de an nu este chiar bun, dar piata IT va creste in 2011


Domenii de business pt IT-isti

George Baron la 25 Februarie 2011, ora 13:50
Mda, este oarecum surprinzator cum IT-istii se orienteaza spre domenii de business de genul financiar-bancar, energie respectiv retail. Primul si ultimul incurajeaza consumul in timp ce de energie - un domeniu esential - avem nevoie cu totii, de la cel mic cu ta in gura pana la cel cu barba sur.
Ce parere ati avea despre investitii IT in agricultura, un sector cu un potential extrem in Romania, de exemplu, instalatii de irigat alimentate cu energie solara si monitorizate de un SW profesional ? Ce parere ati avea de investitii IT in securizarea si imbunatatirea traficului urban si interurban atat de sufocat din ce in ce mai mult, dar nu-i bai, soferul sau soferita isi pot citi Academia Catavencu in masina, se pot barbieri sau ruja dupa caz ori isi pot manca sandvisul sau pur si simplu ascultandu-l pe Mircea Badea cand se intorc acasa de la slujba, fiecare cu cel doare !
Sau investitii IT in protectia mediului, de ce sa respiram un aer viciat cand ne putem relaxa inainte de un business meeting fara sa fim stresati sa ne facem inca o data pantofii, ca de , mergem la meeting de afaceri. Nu sunt cereri de pe piata? Fain, atunci ofertati dumneavoastra IT-istii,
George Baron, Project Manager - Timisoara

  Inapoi la articolul Seful Microsoft Romania: Inceputul de an nu este chiar bun, dar piata IT va creste in 2011

Setari Cookie-uri