Comentarii pe articolul Cum sa vinzi o casa in 10 pasi


Tot in 1990 suntem !

Vavure Cristian la 25 Februarie 2011, ora 23:40
Afacerile. De ce nu s-a schimbat nimic in afacerile imobiliare ? Pentru ca cei care controleaza mare parte din piata actuala nu mai au nici un interes iar acum 10 ani orgoliile au fost mai mari decit interesul profesionalizarii acestei meserii !
Clientul. Daca vine un extraterestu cu bani in Romania are variantele companiilor internationale sau in cel mai rau caz al francizatiilor !
La nivel mediu sau mic se merge in proportie de 90 % pe recomandari !
Unele din problemele ramase :
- stabilirea pretului proprietatii ! Cine o face si cind ! Evaluarea ar trebui facuta la inceput , pretul de vanzare urmind sa se afle intr-o plaja anume stabilita de evaluator ! Din pacate preturile reale nu sunt cunoscute , notarii nefiind obligati sa trimita unei institutii locale ablitate, preturile si datele proprietatilor tranzactionate !
- cine este agentul imobiliar Popescu ? Citi ani are de experienta in imobiliare, cite cursuri a facut, pe ce tranzactii este specializat, etc ? Cum si de unde gasesc aceste informatii ? Nu ma intereseaza unde lucreaza ca eu lucrez cu omul nu cu firma !

  Inapoi la articolul Cum sa vinzi o casa in 10 pasi

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile