Comentarii pe articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica


Innobilarea omului de catre om

George Baron la 27 Februarie 2011, ora 13:35
Omul a fost creat sa produca si apoi sa consume. Sa nu uitam aceasta ordine a celor doua verbe in viata noastra asa ca repet: mai intai producem si apoi consumam. Este simplu, daca producem, avem ce consuma. Nu producem, nu avem ce consuma. Si cand nu avem ce consuma, vin altii din exterior sa ne ajute sa consumam. Sub masca ajutorului, devenim dependenti ca si cainele lui Pavlov, se aprinde becul si cainele reactioneaza.
Unde sa producem? Potentialul agriculturii romanesti este cu mult subapreciat astazi. In perioada interbelica eram granarul Europei si inca putem fi si astazi. Turismul este inca ne-exploatat la maxim. Industria inca mai are potential. Mentalitatea de a produce si apoi consuma sa ne guverneze vietile de acum incolo. Cum sa producem? Prin dezvoltarea individualitatii, prin descoperirea propriilor abilitati, fiecare avem o abilitate, numai trebuie redescoperita.
Incurajati munca cum spune d-nul Isarescu, nu consumul!

  Inapoi la articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile