Comentarii pe articolul Boc: Produsele romanesti ar trebui sa ocupe 20-30% dintr-un supermarket


Of, of, mai, mai...

Dimofte Catalin la 28 Februarie 2011, ora 02:45
Se vede treaba ca acesti onorabili domni mananca doar "la protocol"...
Oricine a trecut in ultimii ani printr-un supermarket a putut constata ca mult mai mult de 20-30% din suprafata comerciala dedicata alimentelor in astfel de unitati este ocupata de marfuri produse in Romania -- toata painea si produsele asociate, mai toate produsele lactate si de carne, urmate de ulei, zahar, de multe legume, de mai toate bauturile, alcoolice sau nu, ceva mai putine fructe, etc. sunt romanesti.
Dl. Boc si/sau patronatele cam bat campii; nu ca asta ar fi vreo surpriza.
Mai departe, le-am putea eventual sugera superbilor nostri conducatori ca exista o nepotrivire logica intre statutul de MARE retailer (indiferent ca-i spunem cash-and-carry/super/hiper market sau altcumva) si cel de MIC producator.
Locul MICILOR producatori nu este pe rafturile MARILOR distribuitori din motive pe care oricine are un dram de minte le poate lesne intelege.
Dar ce rost ar avea sa le spunem toate astea... ti se face oricum lehamite... oamenii astia ori nu vor, ori nu pot sa inteleaga nimic... in ambele cazuri efortul de comunicare e inutil.

  Inapoi la articolul Boc: Produsele romanesti ar trebui sa ocupe 20-30% dintr-un supermarket

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile