Comentarii pe articolul Volksbank relanseaza creditarea. Cum va arata oferta bancii


Gresei in articol

C P la 28 Februarie 2011, ora 12:35
Conflictul dintr Volksbank si clienti nu tine in mod principal de comisionul de risc, ci de faptul ca au schimbat dobanzile fixe din conventiile initiale in dobanzi variabile. Iar marjele la aceste dobanzi variabile sunt apropiat de de dobanzile fixe initiale. De ex. Dobanda initiala fixa 3.99 % (CHF), au transformat-o unilateral in LIBOR CHF 3 luni + 3.40%. Daca in momentul semnarii contractului, dobanda oferita ar fi fost variabila, ar fi rezultat o marja de 1.19, total diferita de 3.4. Plus ca 90% din cilenti au semnat tocmai pentru ca dobanzile erau fixe, altfel ar fi ales altceva poate. Ceea ce au facut ei a redus pentru cateva luni ratele cu niste sume infime, dar estimarile vorbesc de un LIBOR 3M CHF de peste 3% in 2013.Deci dac accep "oferta" lor in 2013 as avea dobanda 3+3.4, total diferita de cei 3.99 pentru care am semnat.. la care bineinteles ca se adauga si CRul. Poate "domnii" de la VBR nu au inteles, dar principala problema e marlania cu dobanzile. Marlanie care poate fi reglata in instanta , atat timp cat legile 34/2006, 193/2000 etc au fost ignorate de ei
Cel putin eu nu as fi avut nici un conflict cu ei daca nu mi-ar fi modificat dobanda
Arakelian la 28 Februarie 2011, ora 13:54
si eu sunt unul din clientii care banca a incercat sa imi modifice unilateral contractul, din dobanda fixa in dobanda variabila.
Data viitoare modifica clientii tot unilateral contractul, din credit in donatie :)

Vvvv la 28 Februarie 2011, ora 15:59
banca mi-a incasat ilegal un comision de rezerve minime obligatorii, mi-a marit nejustificat dobinda, desi era clar dobinda fixa scrisa in contract, a incercat sa imi schimbe dobinda din fixa in variabila nul trecut.

am refuzat actele aditionale si am facut notificari in acest sens, cerindu-le sa revina la conventia initiala. intre timp am facut cerere pentru returnarea dobinzii incasate ilegal si am primit banii inapoi.

acum incerc sa obtin si comisionul de rezerve minime obligatorii incasat ilegal de banca.

o sa achit creditul anticipat in cel mult 10 ani si o sa scap de volksbank.

in situatia mea sunt mii de clienti, asa ca cifra de 2 la suta mi se pare exagerat de mica.

Clientu la 28 Februarie 2011, ora 16:33
Banca este atat de deschisa la comunicare incat la 2 notificari inca nu au raspuns (prima din septembrie anul trecut) . La sucursala nimeni nu poata sa discute nimic deoarce directoarea de agentie este in concediu maternal iar restul personalului probabil are doar liceul, deci nu e competent sa discute contractele cu clientii. Domnilor de la Centrala , mai treceti si prin agentii sa vedeti realitatea. Auzi tu : " banca a ramas permanent deschisa dialogului cu clientii sai".
Alt Client la 28 Februarie 2011, ora 23:19
Ce de credite Prima Casa o sa mai dea Volksbank de 100.000 de euro, cat i s-a alocat plafon!!! Fix doua!

Prin agentii bate vantul, nu mai au nici clienti, nici angajati.

Pe cine ar mai putea pacali banca asta de 3 lei, cu acest mascarici in frunte?!
Client Vb la 28 Februarie 2011, ora 23:41
fugiti de VB cat vedeti cu ochii; ciar daca e ultima banca la care puteti sa va imprumutati nu o faceti; e aproape ca la CAMATARI
C P la 1 Martie 2011, ora 09:16
Doar 2 notificari fara raspuns? Am adunat vreo 5 fara nici un raspuns.. de fapt la ultima din serie, desi probabil nu au citit-o mi-au dat un raspuns cum ca "am o atitudine negativa". Un ofiter de credite mi-a spus ca ii pare rau, raspunsurile sunt standard si vin de la Bucuresti.

  Inapoi la articolul Volksbank relanseaza creditarea. Cum va arata oferta bancii

Setari Cookie-uri