Comentarii pe articolul Codul Muncii, adoptat de Guvern. Proiectul merge in Parlament [UPDATE]


codul munciii

Boz Petronela la 28 Februarie 2011, ora 14:30
nu s-au respectat niciodata muncitorii-- se stie ca la patron nu se platesc orele suplimentare, nu se dau concediile--si partea cea mai frumoasa este atunci cand ti se spune " nu-ti convine by by" cam despre asta este vorba " sclavie , patronii si directorii au si vor avea drerpturi respectate nu si muncitorii!!
TRIST!
Spataru Cezar la 1 Martie 2011, ora 10:47
nu toti patronii fac asa, patronii romani, care au lipsuri in educatie si bun simt o fac. mai sunt si alte natiunii care practica chestii similare, oricum in final tot noi suntem de vina ca acceptam sa lucram asa. eu unu de fiecare data cand am simtit ca sunt magarit pe fatza, am plecat, si in peste 70% din cazuri nu au mai angajat om in locul meu deoarece poate spre binele tarii altii oameni nu au acceptat conditiile lor de munca.
Sunt si destui angajatori care platesc suplimentare si dau concedii, trebui doar sa ii cauti.. momentan ma bucur ca am gasit unu. sa vedem in schimb care vor fi schimbarile reale dupa adoptare...
pur teoretic daca oamenii sunt corecti, atat angajatorii cat si angajatii nu ar trebui sa fie parti negative... dar cum realitatea sta altfel sarputea sa apara ceva bube.
Liliana Rusciorean la 1 Martie 2011, ora 16:43
nu s-au respectat niciodata muncitorii - se stie ca la patron nu se platesc orele suplimentare, nu se dau concediile--si partea cea mai frumoasa este atunci cand ti se spune " nu-ti convine by by" cam despre asta este vorba " sclavie , patronii si directorii au si vor avea drerpturi respectate nu si muncitorii!!

  Inapoi la articolul Codul Muncii, adoptat de Guvern. Proiectul merge in Parlament [UPDATE]

Setari Cookie-uri