Comentarii pe articolul Cat esti dispus sa astepti pentru un bonus de 10.000 de euro


Sfidati omul!

Olteanu Dragos la 1 Martie 2011, ora 13:50
Cu un asemena articol sfidati romanul. Romania se zbate in mizerie iar voi vorbiti de bonusuri de 10.000 euro. Pe bune intrebati-va, care din Romania actuala merita bonus 10 000 euro. Ce face omuil ala pt acesti bani?!
Chiar credeti ca-i merita?
Cucu Adrian-Constantin la 1 Martie 2011, ora 14:30
bune intrebari. tara geme de foame iar noi vorbim de bonusuri. mai bine ne-am gandit cum sa ne marim veniturile.
George Baron la 1 Martie 2011, ora 14:41
Este un concept piramidal mai vechi dar fara suport in practica, dar ce mai conteaza? 10 angajati isi fac bine treaba , seful primeste 10000. 20 de angajati isi fac bine treaba, seful primeste 20000 s.a.m.d. Angajatul primeste felicitari verbale, cu care poate merge la piata !!! Distribuirea mai atenta a bonusurilor - strict bazat pe competente si rezultate individuale ar putea imbunatati climatul de munca pe ici pe colo. Mai mult - corelarea responsabilitatii cu rezultatele atinse respectiv bonificarile din planul material sa respecte principul - reward and punishment!
Rizea Cristian la 1 Martie 2011, ora 15:11
In Romania sunt salarii mai mari de 10000 euro lunar deci o prima anuala de acest nivel i se va parea chiar mica.

Daca raspunde de bugete de milioane de dolari anual, cu siguranta ca merita sumele respective lunar. Nu de alta insa la sumele respective, de buna incheiere a unui contract sau de buna negociere depinde poate profitul sau pierderea companiei pe anul respectiv. Asta ca sa nu mai vorbesc de fatul ca pentru un contract de 10 mil euro, 10 mii euro inseamna doar 0.1% deci salariul pe tot anul este de doar 1.2%. Daca negociaza putin in defavoarea copaniei si se acopera imediat salariul pe tot anul. :D lucru care evident ca nu e de dorit din punctul de vedere al companiei.

E adevarat, nu sunt multi cei care chiar merita banii respectivi insa sunt, ceeace consider ca este pana la urma normal. Daca ar fii mai multi, poate lucrurile ar sta altfel in Romania. Si ma refer mai ales de cei care iau acesti bani lucrand in companii private, nu de stat unde lucrurile pot fii discutabile uneori, chiar daca raman in esenta valabile totusi.
Om la 2 Martie 2011, ora 09:12
dar aici nu e vorba de bani...e vorba de un singur om care a facut toata suma asta...si cati oameni sunt in lume?....nu e vorba ca nu poti, ca nu vrei...dar nu esti in tara in care a pornit el...si din tara asta nu iesi nimic bun...tot maturator cu 4 facultati ajungi...pentru ca asa s-a ajuns

  Inapoi la articolul Cat esti dispus sa astepti pentru un bonus de 10.000 de euro

Setari Cookie-uri