Comentarii pe articolul Ei sunt tinerii cu cele mai mari sanse in PROGRAMUL 10.000 de EURO


mita electorala si inrobire financiara a Romaniei-tradare de neam si tara, crima impotriva natiei romane

la 2 Martie 2011, ora 05:13
Acestia sunt bani pentru mita electorala si nu ajuta industria si economia Romaniei.
Daca nu reusesc si nu fac nimic cu banii cine ii plateste?

Toti romanii plateste aceasta risipa de bani, iar basescu-Boc cu votul si tinerii PDL cu risipa.
Finantam FORD cu 28 milioane de euro si fug si fac Dacii in Maroc, Ford, EADS, Bechtel si altele, dar pentru ce nu se finanteaza intreprinderi romanesti sa creeze locuri de munca pentru romani si sa ramana intreprinderile statului si poporului roman?

Ce face clasa politica se numeste crima si terorism politic impotriva Romaniei si a poporului roman, niste ordinari nenorociti si criminali stapani pe votul nostru si ne ucid si infometeaza lka ordin de la FMI din America. Stapani pe resursele energetice naturale si pe resursele financiare ale Romaniei, dar pana cand?

Nu am nimic cu Mircea Dogaru, dar cum isi poate imagina ca justitia ii va face dreptate, cand eu ca fost salariat al MAE m-am judecat 11 ani si inca 5 ani de cercetari penale si dupa 16 ani nu am primit nimic.

S-a dus vremea GDS, Radio Europa Libera cand atacau institutiile statului cu sticle incendiare si armata si politia, impreuna cu PNT-CD, adica cei care acum reformeaza ROMANIA si PDL si conduc si jefuiesc Romania in frunte cu KAKAVEI, Tismaneanu, Patapievici, Avramescu, Preda, Lazarescu, Cotoi si alti, ei sunt statul si romanul este sclavul.
Teodorescu Mihai Eduard la 2 Martie 2011, ora 15:13
daaa...tot romanii platesc

  Inapoi la articolul Ei sunt tinerii cu cele mai mari sanse in PROGRAMUL 10.000 de EURO

Setari Cookie-uri