Comentarii pe articolul Ei sunt tinerii cu cele mai mari sanse in PROGRAMUL 10.000 de EURO


felicitari pentru proiect

Dan I. la 2 Martie 2011, ora 08:45
Foarte util acest articol. Nazuiesc ca astfel de interviuri vor dezvolta (ce-i drept, in mica masura, pentru inceput) spiritul antreprenorial din Romania.

Succes participantilor!
la 2 Martie 2011, ora 14:50
Da foarte inventivi tineri Antrpreeeeee nori la 20 de ani studiaza la Facultati platite si vor dece nu daca le da pomana 10000 euro Statul sa devina patroni.
Adica FARMACISTA , face pufuleti .....daca era la Fac. de Alimentatie o credeam,Celalalt Geniu de 100 de punkte tot 20 ani studiaza Turism si vrea sa faca reciclare ....... Poate vine una din cele cu practica pe Varianta sa deschida o Casa de stisfactia legala a Barbatilor cel puti ar sti despre ce vorbeste .... Rominia isi felicita Geniiile
la 2 Martie 2011, ora 15:07
Felicitari ideea este foarte buna cam tirziu dar vorba aceea cunoscuta mai bine .......... niciodata .Tineretul Romaniei terbuie incurajat .Toate urarile de bine celor care pot profita MM
la 2 Martie 2011, ora 15:26
Bani cheltuiti aiurea! Cum poate o farmacista sa faca gogosi si pufuleti? SI de ce ar primi studentul peturi gratis.Cat despre termopane, sa fim seriosi, nu merg niciunde, de ce ar merge tocmai la ea?Si daca nu le merge returneaza vreunul banii?

  Inapoi la articolul Ei sunt tinerii cu cele mai mari sanse in PROGRAMUL 10.000 de EURO

Setari Cookie-uri