Comentarii pe articolul Cazul "Spaga de 1,8 mil. euro la ANAF" [UPDATE]


Pe ei!

la 2 Martie 2011, ora 16:39
Pe ei si pe mama lor ! Deci se poate !
la 2 Martie 2011, ora 16:50
Pai au vazut ca in Shengen nu pot intra, au inceput sa faca treaba, asta inseamna presiunea din partea UE. Si astea sunt marele avantaje!
la 2 Martie 2011, ora 16:56
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj !
Ghiorghe Nicola la 2 Martie 2011, ora 17:29
Nu e prost cine cere , e prost cine da. Asi fi curios daca cele solicitate si platite de denuntator au fost rezolvate, daca da , ar trebui sa se faca un control si pe la institutiile acelea ,daca nu s-au rezolvat de ce a continuat cu plata?
Defendia la 2 Martie 2011, ora 18:36
Nimic nu este intamplator in aceasta tara, ci toate se leaga armonios. Suntem singura tara din U.E. care avem facilitatea de a depune in conturi OF SCHOR bani, de orice fel, fara a se taxa-deci taxa zero. Aceste abilitati sunt dictate de mai sus, iar cine crede ca aceasta clasa politica este Alba ca Zapada se inseala amarnic. Nimic, dar absolut nimic nu se rezolva fara complicitatea unor persoane din spatele scenei. Oare cine este regele pentru toate faradeligile?
Propun un premiu onorific pentru Toti regii, reginele, turele, pionii, o excursie pe Marte, numai dus.De Acolo cu spaga se descurca Ei mai departe.
Dalea Ion Retru la 3 Martie 2011, ora 21:25
asa se pare ca o sa cada doar pionii si la anaf

  Inapoi la articolul Cazul "Spaga de 1,8 mil. euro la ANAF" [UPDATE]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile