Comentarii pe articolul DECLARATIE SOC: Sistemul public de pensii este piramidal


Si ce e nou ?

Radu Dumitriu la 3 Martie 2011, ora 17:43
Bine si ce e nou in chestia asta ? Ca s-a dat un nume schemei ? Pai se stia de mult ca exista deficit al bugetului de pensii si ca sunt din ce in ce mai multi pensionari fata de contributori !
Chestia cu piramidalul... e putin fortata dar la limita sa zicem. Probabil a fost spusa mai pentru socarea audientei. Oricum, nu e in regula indiferent cum se numeste.
Grecea Liubovi la 3 Martie 2011, ora 17:51
Mai socanta mai se pare "strategia" enuntata de dl. ministru al muncii: guvernul SPERA la "cresterea numarului locurilor de munca disponibile si a numarului de contributori la bugetul de asigurari sociale". Pe fondul cresterii sperantei de viata a populatiei!
Matei Costin Alexandru la 3 Martie 2011, ora 21:14
Dupa ce desfiinteaza toate fabricile isi mai pun si intrebari ca idiotii de ce nu mai lucreaza nimeni.
la 4 Martie 2011, ora 07:11
70000 de locuri de munca la 600.000 de someri! De ce nu va angajati,dragi tovarasi ,in campul muncii?
Radu Elena la 4 Martie 2011, ora 09:26
Care speranta de viata? Dl ministru e cazut din cer sau pentru el se fac rapoarte speciale ca pe vremea lui Ceausescu si unde e minus devine plus! Speranta de viata in Romania a scazut!!! Si ghiciti cine a contribuit la asta in ultimii ani. De ce servicii asa zise sociale mai beneficiaza romanul? Despre ce speranta de viata este vorba cand trebuie sa te consideri norocos ca din spitale iesi pe picioare si cu o zestre de trei-patru boli si nu cu picioarele inainte sau cand pensionarii fac frigul in casa pentru ca nu isi permit luxul de a avea caldura???
Moisescu Gabriel la 4 Martie 2011, ora 10:09
mare noutate...ca e sistem piramindal...e simpla matematica: nu poti imparti doua paie la 3 magari !
Tudose Gabriela la 8 Martie 2011, ora 10:59
mi-a placut mult replica d-lui Matei Costin Alexandru. foarte adevarat!
Tudose Gabriela la 8 Martie 2011, ora 11:01
d-l ministru a vrut sa faca o metafora, dar nu i-a iesit. Deh, nu toti suntem poeti! Si apoi cu metafore de-astea si industria s-a transformat intr-un morman de fiare vechi. Mare atentie la cum se exprima politicienii astia! Mereu induc mesaje subliminale!

  Inapoi la articolul DECLARATIE SOC: Sistemul public de pensii este piramidal

Setari Cookie-uri