Comentarii pe articolul INTERVIU EXCLUSIV Arpad Paszkany: Nu e criza in Romania


luciditate

Socol Marian la 4 Martie 2011, ora 11:10
In sfarsit o parere de om inteligent! Sincer aproape ca nu mai credeam ca mai exista pe la noi si astfel de oameni de faceri! Cand vezi in jurul tau numai hahalere care cred ca le stiu pe toate si de fapt sunt niste "bisnitari" si nu oameni de afaceri, cade extrem de optimist in ceea ce priveste viitorul Romaniei sa vezi ca mai exista si un adevarat om de afaceri.
Pe cand in politica dle Paszkany ? V-as vota cu toata increderea!
Cu stima,
Marian Socol
Michael la 4 Martie 2011, ora 12:04
Dupa cu este vorba ,,Singele apa nu se face `*sa traiasca Sogru Sandos ca el ia dat caseta cu Prety Women ca bani ii avea el din munca la negru in Germania , curge cu Marci pe strazi in Frankfurt am Main si el cu experienta mare si caseta cu Richard G:,,,asmd.Acum este si inteliget mare ridica si sprincana stinga ca sa accentueze, cind spune ca nu este situatie financiara grea in Romania. Daca ii da Sandos voie se duce si in Politica ca deja este acolo alt Sogor GIROGIORO cum il cheama si fac Gulas din ROMANI cu garnitura de BOC si salata de BASELE. SA TRAITI BINE
P.S Sandos nu este cel care a ancercat un atak financiar asupra Lirei Sterline acum citiva ani sau confund eu cu alt Ungur .




.

  Inapoi la articolul INTERVIU EXCLUSIV Arpad Paszkany: Nu e criza in Romania

Setari Cookie-uri