Comentarii pe articolul Conducerea BCR propune capitalizarea profitului din 2010


ERSTE TREBUIE OBLIGAT SA LISTEZE BCR

Pop Laurentiu la 6 Martie 2011, ora 12:30
Statul roman ar trebui ca , prin institutia care a semnat contractul de vanzare al BCR , sa oblige ERSTE BANK sa-si respecte obligatia de listare a BCR stabilita contractual.
Personal consider ca , chiar intelegerea cu SIF-urile privind amanarea listarii BCR incalca prevederile contractului de vanzare - cumparare .Tergiversarea de catre austrieci a listarii BCR este atat impotriva intereselor actionarilor minoritari (captivi la aceasta data) si fara parghii de actiune , cat si a intereselor statului roman , care se vede lipsit de incasarile ce ar rezulta in urma tranzactionarii pe bursa a acestui important emitent .
Intr-adevar listarea ar clarifica cel putin nebuloasa din jurul pretului corect al actiunilor BCR , iar acest fapt se pare ca nu este dorit de austrieci , care daca nu sunt obligati , vor tergiversa la nesfarsit operatiunea de listare ,sicanand pe ceilalti actionari si ,asteptand ca acestia sa le vanda LOR si NUMAI LOR detinerile , la un pret , in mod sigur sub valoarea reala.
Ar trebui demonstrat atat austriecilor cat si altor parteneri straini ca SI IN ROMANIA TREBUIE RESPECTATE ATAT LEGILE CAT SI CONTRACTELE , indiferent de cetatenia celor in cauza.

  Inapoi la articolul Conducerea BCR propune capitalizarea profitului din 2010

Setari Cookie-uri