Comentarii pe articolul Conducerea BCR propune capitalizarea profitului din 2010


ERSTE TREBUIE OBLIGAT SA LISTEZE BCR

Pop Laurentiu la 6 Martie 2011, ora 12:30
Statul roman ar trebui ca , prin institutia care a semnat contractul de vanzare al BCR , sa oblige ERSTE BANK sa-si respecte obligatia de listare a BCR stabilita contractual.
Personal consider ca , chiar intelegerea cu SIF-urile privind amanarea listarii BCR incalca prevederile contractului de vanzare - cumparare .Tergiversarea de catre austrieci a listarii BCR este atat impotriva intereselor actionarilor minoritari (captivi la aceasta data) si fara parghii de actiune , cat si a intereselor statului roman , care se vede lipsit de incasarile ce ar rezulta in urma tranzactionarii pe bursa a acestui important emitent .
Intr-adevar listarea ar clarifica cel putin nebuloasa din jurul pretului corect al actiunilor BCR , iar acest fapt se pare ca nu este dorit de austrieci , care daca nu sunt obligati , vor tergiversa la nesfarsit operatiunea de listare ,sicanand pe ceilalti actionari si ,asteptand ca acestia sa le vanda LOR si NUMAI LOR detinerile , la un pret , in mod sigur sub valoarea reala.
Ar trebui demonstrat atat austriecilor cat si altor parteneri straini ca SI IN ROMANIA TREBUIE RESPECTATE ATAT LEGILE CAT SI CONTRACTELE , indiferent de cetatenia celor in cauza.

  Inapoi la articolul Conducerea BCR propune capitalizarea profitului din 2010

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile