Comentarii pe articolul Doctorii zambetului: Criza a stirbit afacerile clinicilor dentare


Pe pacienti cine-i informeaza/protejaza ?

Avram Ion la 8 Martie 2011, ora 09:34
La aceasta reclama cu nume de firme si medici care sint prezentati 100% pozitiv, am incercat sa prezint si unul din miile de cazuri de tratamente total neprofesionale.
Nu am reusit probabil pentru ca era considerat un atac la persoana.
Pacientii ar trebui sa fie informati corect pentru a sa se putea feri de doctori stomatologi prost pregatiti profesional, care fac lucrari de a caror complexitate sint depasiti, care au ca singur scop sa ia banii pacioentilor, sa nu plateasca taxe si impozite si cel mai important sa DISTRUGA sanatatea pacientilor.
Stimati "ziaristi" prezentati pozitiv aceste firme si medici dar pe cei care platesc - e drept nu la ziar- la acesti medici cine-i informeaza cum sa aleaga, unde sa mearga si ce trebuie sa ceara acestor medici ?
Sau ei doar trebuie sa plateasca pentru "binele si sanatatea/bunstarea" cabinetelor/medicilor si colegiior Pentru cine scieti ?

Laura Culita la 8 Martie 2011, ora 09:59
Domnule Avram, va multumim pentru feedback si pentru ca ne urmariti.

In articolul de mai sus mi-am propus sa fac o "radiografie" a pietei serviciilor private de stomatologie pentru a afla ce a insemnat criza economica in acest sector. De aceea, articolul se axeaza doar pe businessuri in sine, nu pe relatia medic-pacient sau pe cazuri de malpraxis.

Adaug doar ca Wall-Street.ro este un cotidian online de business la care cititorii au acces gratuit. Articolele nu au fost, nu sunt si nici nu vor fi platite de X companie sau X persoana.

  Inapoi la articolul Doctorii zambetului: Criza a stirbit afacerile clinicilor dentare

Setari Cookie-uri