Comentarii pe articolul Marii castigatori ai noului Cod al Muncii


Contractul colectiv de munca

Burlacu Catalin la 8 Martie 2011, ora 13:59
Desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national este un mare abuz.
Cei din sectorul particular nu au sindicate (si practic nu pot avea) care sa le apere drepturile. Ne vor transforma in sclavi. Patronul te va angaja relativ usor dar te va da afara si mai usor.
Nu va mai exista un salariu minim garantat, nu va mai exista o perioada minima a concediului de odihna, etc. SCLAVIE !!!
Madalina Leahu la 8 Martie 2011, ora 14:47
Codul asta nou e cea mai mare prostie facuta de conducerea tarii noastre.Se va da apa la moara celor care vor ca oamenii sa munceasca degeaba,vor schimba odata la doua saptamani angajatii,nimeni nu va mai putea lua vreun credit...
Omul obisnuit,cel care vrea salariu nu va mai avea siguranta zilei de maine.Se va duce de rapa si ce mai era bun in tara asta.Patronii sunt niste .........
ATI DISTRUS TOTUL!!RUSINEEEEEEEEEEEE!

AS VREA SA VAD UNUL DIN GRASII DE PARLAMENTARI MUNCIND DE AZI PE MAINE SUB AMENINTAREA MARELUII PATRON DE DOI LEI..CU "TE DAU AFARA DACA NU-MI LINGI PAPUCII..."
Niculescu Razvan-Iulian la 8 Martie 2011, ora 14:56
Ce stie domnul Boc de performanta dumnealui cred ca ar trebui sa evite acest subiect ca nu sta deloc bine la acest capitol! El si ceilalti experti cometetni ne transforma in sclavi, ne angajeaza patrounul ne munceste 3 luni, dupa care in ultima zi ne spune ca nu suntem potriviti, nu tu salarii compensatorii nu tu alte beneficii te trezesti somer...Cat despre desfiintarea contractelor colective, ce obligatii va mai avea angajatorul sa dea salriul minim pt studii superioare cand poate sa il dea pe cel minim pe economie???
Domnule Boc nu e deajuns ca ne audce-ti in sapa de lemn cu masurile de guvernare ca ne-ati imprumutat si indatorat cat pentru trei generatii, mai stricati si echilibrul fragil care era prezent prin codul muncii in aceasta piata a muncii care si asa e dominata de sclavie, patronii vor sa muncesti 12-14 ore, nu exista mentalitatea din occident.
Anca Ciornei la 9 Martie 2011, ora 06:25
Sint de acord cu faptul ca noul cod al muncii este in favoarea angajatorului (asa cum era de fapt si cel anterior, chiar daca patronii au vociferat si atunci ca ar fi in favoarea angajatului) insa pe de alta parte, nu cred ca sindicatul la nivel national rezolva problema. Salariul minim poate fi definit in lege daca chiar se vrea asta. Compensarea biletelor de odihna ar trebui sa se faca prin asigurarea medicala si nu de catre patronat, samd.
@Niculescu Razvan-Iulian: Tu chiar ai "studii superioare"? Daca "salriul" poate fi interpretat ca fiind din viteza si probabil starea de nervi in care ti-ai tastat comentariul, "audce-ti" in loc de "aduceti" (si ma refer in special la cratima aia pusa aiurea rau) te cam descalifica! Sincer, daca as fi patron, cred ca primul test pe care l-ar da orice potential angajat al meu ar fi sa scrie o compunere, o cerere, un comentariu pe un text dat si o scrisoare...
Tara asta o sa se faca praf nu din cauza politicienilor, ci din cauza analfabetismului cu diploma.
Fanebaoerescu la 9 Martie 2011, ora 12:58
Nu exista decat o explicatie: D-nul BOC este cu siguranta PATRON. De aceea isi apara INTERESUL.

  Inapoi la articolul Marii castigatori ai noului Cod al Muncii

Setari Cookie-uri