Comentarii pe articolul Marii castigatori ai noului Cod al Muncii


contract colectiv de munca

Daniela Radu la 8 Martie 2011, ora 15:16
Tinand cont ca Romania este un colt de lume filat de catre cei carora legislatia in tara lor nu le permite sa si faca de cap,noul cod la muncii printre multe alte facilitati le acorda inca o mare favoare: aceea de a se juca cu oamenii mai ceva ca inainte.
Mai crud, mai acoperiti de insusi legislatia romana!


Eu insumi dir de vanzari DE 9 ANI daca nu aveam la indemana codul muncii din trecut nu reuseam sa ma mentin in munca cand dupa ani de zile de munca au inceput sa se faca lucrari si am adus mil de euro , moment in care ma bucuram ca in sf voi incasa si eu un banut sa urc o treapta a vietii , ca orice om la cata munca am dus mergand pe cumul de functii, umilinte ....jigniri, care intotdeauna se treminau cu comentariul : une ai auzit tu ca x ...vreodata a dat unei romance o casa ...... tradus -si a luat o casa dupa ce a muncit la usa unui .......x strain?

A incercat sa ma dea la o parte in fel si chip asa zisul patron , un neica vant..., care in afara faptului ca aici a cumparat prima casa din insasi intreaga istorie a familei lui , datorita IQ ul meu si a altora ca mine , doar codul muncii nu i-a permis sa ma arunce asa tam nesam desi a incercat ....pana cand a venit momentul crizei cand s- a agat de reorganizarea asa zisa dat fiind contexutul social !

Acum sunt in proces dupa care voi expune pe larg si in amanunt pe spatele cui se sta in Romania , noi pe spatele asa zisilor investitori ..................dar cati dintre ei sunt adevarati investitori.......

Dat fiind importanta rezultatelor aduse si insasi firma care am am ridicat o in prim plan in piata fata de concurenta voi da poate detalii la timpul lor, ptr ca sa sa se stie cine cu cine lucreaza ,unde si care om se ascunde in spatele unei firme cu un nume dar defapt staaa bine mersi prin cazinouri, cere tribut cand vrei sa ti iei insasi salariul si acum voila ... se va bucura din plin de codul generos??!!!


Da e bun codul ptr campania electorala , o facilitate ptr ei si o bataie de joc ptr tinerii care vor ajunge sa fie folositi fizic si mental de cei carora Romania le spune : bine ati venit la noi ! Veniti sa spulbere visele tinerilor in propria noastra tara pe munca si pregatirea facuta in scolile romanesti atat de controversate ptr a ti insulfa sila de neam dar sulga cu drag in tari straine!!

Sunt un om pregatit in Romania, frumos si bun, o gena a unui neam care e valoros dar adormit si asemeni unui om intelept modest in a se apara iar atunci cand merg in vacante sunt privita ca un animal rar de zoo , de unii care n-au calcat in viata lor la noi si se astepata ca romanii sa fie maimute care sa zbiere si sa se scrapine folosind copacii , sa miroasa a balega si nu a sapun dar soc suntem nomali !

Cat despre tiganii de aici versus negri lor duri si neiertatori care rapesc copii de pe strazi, sunt albi din masini luxoase care vand droguri sunt rasatii din parlamente care se gandesc cum sa mai terorizeze o alta tara care trebuie daramata ca ei mari masoni sa le ia petrolul si sa le aduca moarte lor si ingenucherea noastra a tuturor celor care azi dam un cod al muncii .................... care nu e un act e o arma impotriva viitorului nostru !

O manevra menita sa jignesc inteligenta unui copil de 5 ani care deja simte ca i se fura viitorul de acolo din parlament cand ude ca tati si mami la 40 de ani nu mai pot sa aiba o munca ci trebuie sa faca echilibristica sa se tine la munca sau sa devina slugi cu acte !

Codul muncii nascut in folosul strangerii de fonduri ptr campania electorala din 2012 , porti deschise neavenitilor pe cand vietile tinerilor sunt aruncate in sant cu sila de catre o mana de parlamentari care nu inseamna poporul insusi.!

Povestea mea de azi in acest context maine va deveni din neferifire sigur si povestea voastra !

cu stima Ella




la 8 Martie 2011, ora 18:13
Lucrez la o firma de 8 ani , le-am spus ca doresc sa plec, si mi-au raspuns.. cu o marire de salariu. Mie nu mi trebuie un cod al muncii deosebit , mai putin ma intereseaza. Cand esti bun , ... te cauta , cand nu .. trebuie sa ai Cod al Muncii.
Bogdan Spiridon la 9 Martie 2011, ora 09:57
pentru 8 martie 2011

Ai sa vezi ca in cateva luni vei avea si tu nevoie de Codul Muncii.
Daca i-ai amenintat cu plecarea fii sigur(a) ca au inceput sa caute un inlocuitor(inlocuitoare) ; ceea ce se va intampla in 1-2 luni.

Dupa ce il vor gasi vei avea si tu nevoie sa te bazezi pe Codul Muncii, dar nu vei mai avea pe ce sa te bazezi .... ;)

  Inapoi la articolul Marii castigatori ai noului Cod al Muncii

Setari Cookie-uri