Comentarii pe articolul Marii castigatori ai noului Cod al Muncii


Marii castigatori ai noului Cod al Muncii

Marian Ringhilescu la 9 Martie 2011, ora 21:39
@ Mihaela & all

KPI sau in romaneste indicatori criterii de performanta sunt obligatorii in orice organizatie care se respecta, de obicei acestia fac parte integranta din Ghidul de Cariera al organizatiei. Asa ca nu este necesar nici un timp pt implementarea lor. Dupa umila mea parere organizatiile fara GdC ar putea foarte bine sa dispara pt ca oricum nu sunt responsabile, si nu i-si respecta proprii angajati.

Este un principiu, elementar de baza, de bun simt, ca la momentul intrarii intr-o organizatie noului venit indiferent de nivelu in care isi va desfasura activitatea (Strategic, Tactic sau Operational), sa ii fie aduse la cunostinta Misiunea, Valorile si Ghidul de Cariera.

Din pacate eu nu am intalnit asa ceva in nici o organizatie din Romania, fie ea Gov / NGO, SOHO, SME, sau Corporate, si nu este doar cazul Romaniei nici in "afara" lucrurile nu stau prea diferit.

Din acest punct de vedere noul CM pune puctul pe "I" si obliga organizatiile sa implementeze un sistem de cuantificare a valorii resurselor umane. Despre GdC / KPI putem sa vb mult, dar nu este chiar locul potrivit pentru a o face.

Numai de bine,

Marian

  Inapoi la articolul Marii castigatori ai noului Cod al Muncii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile