Comentarii pe articolul Mini-boom economic in anul electoral 2012? VEZI ce spun economistii


Momeala

Sorian Demco la 16 Martie 2011, ora 08:07
O crestere economica sanatoasa se creeaza printr-un efort sustinut asupra factorilor care ar putea s-o genereze, gen investitii strategice( care vor genera sau stimula macar generarea de venituri din activitatea economica ) sau politici fiscale avantajoase. Dar in realitatea cotidiana treaba se face doar de fatada, banii nu se duc nicicum acolo unde este nevoie de ei ci tot la clintela politica, economia este lasata in deriva iar noua ni se vand gogosi electorale. Se creeaza niste avantaje imediate drept momeala si cum si-au vazut sacii-n car incep sa dispara aceste dovezi de buna intentie.
la 16 Martie 2011, ora 11:54
ma scoate din sarite ideea ca revine perioada electorala si iarasi se vor obtine voturi cu plasa de 1 leu. aceeasi incompetenta va fi votata direct proportionala cu greutatea acestei pungi. tot poporul va uita prin ce am trecut si in loc sa ia in considerare cu ce ne-am confruntat in ultimii doi ani va vedea doar ca "astia ne-au reparat drumurile" (n.r. anul asta abia, dupa ce a stat distrus in ultimii 3 ani), "ne-au refacut podurile" (n.r. anul asta pentru ca la anu' pica si va ramane asa inca 5 ani).
insist pe faptul ca solutia la criza noastra economica are o componenta psihosociala si revenirea economiei sta de fapt in mainile noastre si a votului nostru. ca de-aia e liber fir-ar sa fie...
Crivat Marius la 16 Martie 2011, ora 23:24
Asa.... Si tu pe cine ai vota la urmatoarele alegeri?
Avram Daniel la 17 Martie 2011, ora 06:45
An electoral in Romania?
mii de kilometri patrati de afise, galeti din plastic, sticla de ulei si kilogramul de zahar sau faina!!!!!!!!!!!!!!!! Intre timp "baietii isteti" se intanlesc la Grifco si cad deacord cine sa "tina fraiele pt un nou mandat", noi ramane sa achitam nota de plata.
la 13 Mai 2011, ora 16:54
sunt vehiculate cu usurinta de catre actualii guvernanti teze ca : iesirea din recesiune, "crestere economica", marirea salariilor in 2012, etc, ce sa mai vorbin! sa inteleg ca starea noastra materiala se imbunatateste numai in ani electorali? si, si asa din patru in patru ani o ducem mai rau?Nu stiu daca Romania mai are economie viabila sa produca bunastare pentru romini, dar asa vlaguita cum este mai are citeva regii pe care PDL-ul o sa le dea pe nimic numai sa se asigure ca vor ramine la putere.

  Inapoi la articolul Mini-boom economic in anul electoral 2012? VEZI ce spun economistii

Setari Cookie-uri