Comentarii pe articolul Un student a cumparat primul telefon cu Android 2.3 din Romania. De ce a ales acest model


Nexus One cu Android 2.3

Puscasu Tudorel la 18 Martie 2011, ora 01:23
Eu am primul terminal mobil lansat de Google, Nexus One, si de curand mi-am facut update-ul la Android 2.3. Schimbarile nu par fi majore pentru moment (doar ceva grafica si putin imbunatatit meniul). Ce este sigur insa este ca s-a creat o baza, un sistem de operare capabil sa opereze aplicatii avansate, care apar intr-un numar din ce in ce mai mare pe Android Market.
Este un telefon fain Nexus S, dar faptul ca au reusit sa rezolve problema autonomiei bateriei (la Nexus One au avut mari probleme cu bateria care se descarca foarte repede) si au crescut capacitatea memoriei interne la 16Gb (spre deosebire de Nexus One care avea doar aprox 126Mb memorie interna si slot pentru card de memorie), e un mare plus intrucat majoritatea aplicatiilor mari, din Market, nu au suport pentru instalare pe SD Card si astfel iti limiteaza mult posibilitatile telefonului.
Ma gandesc sa mi-l iau si eu dar astept inca review-urile celor mai grabiti decat mine :D
C la 13 Mai 2011, ora 17:49
si, pana la urma l-ai luat? cum e?

  Inapoi la articolul Un student a cumparat primul telefon cu Android 2.3 din Romania. De ce a ales acest model

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile