Comentarii pe articolul Angajatorii vor fi obligati sa intocmeasca dosar personal pentru fiecare salariat


Inca "una pe zi"

Horatiu la 18 Martie 2011, ora 09:04
Inca o desteptaciune marca "guvernul Boc": trebuie sa presupun ca fiecare S.R.L. e operator de date cu caracter personal, nu ?!
Cred ca nu trebuie sa spun mai multe...
Tirca Daniel la 18 Martie 2011, ora 20:55
Cea mai mare timpenie inventata in Romania post-decembrista!Ultimul "buticar" trebuie sa se transforme intr-o fortareata informatica si arhivistica pentru a asigura protectia datelor fiecarui angajat.Cine garanteaza ca dupa un periplu al unui individ in timpul vietii,de la meseria de portar la casa de curve la functia de presedinte al tarii,nu apare matroana cu fisa medicala,prin care,il santajeaza pe om ca a avut gonoree cind a fost platit in natura,ca era criza financiara.Lasind gluma la o parte,cred ca este cea mai grosolana incercare de a asigura o piine foarte alba pentru dinozaurii ce urmeaza sa fie formolizati dupa reducerea functiunilor institutiilor ce se ocupa cu inscrisurile in cartile de munca actuale.Se tranforma o initiativa de reformare veritabila a statului intr-o inselatorie veritabila de formare a unui monopol detinut de asa zisi "specialisti" aparuti din ruinele unui ev postcomunist.(...si care vor forma rapid o asociatie profesionala foarte bine sustinuta politic,doar va contine o multime de mame,frati,rude de gradul paispe ale celor ce vor sustine legea in parlament).
Ce deliciu pentru profesionistii din serviciile speciale,cind vor avea nevoie de informatii pentru santajabilii din zonele inalte ale puterii.

  Inapoi la articolul Angajatorii vor fi obligati sa intocmeasca dosar personal pentru fiecare salariat

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile