Comentarii pe articolul Primele atacuri militare in Libia - Cele mai importante evenimente


... franta & sua & nato ... criminali

Hancila Horia la 20 Martie 2011, ora 14:39
... ceea ce fac ei in Libia nu ajuta si nu va ajuta cu nimic poporul libian ! fac asta doar pentru a jefui bogatiile acelor locuri !
... rusine !
Mihai Alexandru la 20 Martie 2011, ora 17:10
Lumea asa zis civilizata in care traim a inventat pentru crima un termen inlocuitor-victime colaterale si pentru agresiune - interventie in favoarea civililor,pentru a ascunde agresiunile si crimele de razboi facute in scop pur economic si de afaceri cit se poate de murdare.Este rusinos si regretabil si in acelasi timp fiecare dintre noi ne putem intreba in astfel de situatii daca noi ca natiune avem aliati ,daca mai avem cu ce si cu cine sa ne aparam patria si nu in ultimul rind cind vom fi urmatoarea victima care v a sta in calea intereselor straine. Poate inainte de a adopta cu o mare larghete orice gogoasa frumos ambalata venita din strainatate ar fi productiv pentru noi ca romani sa ne gindim de ce ne este oferita cu atit de multa asa-zis buna-vointa si ce interese sint in spatele ei.
Petcu Ciprian la 20 Martie 2011, ora 20:02
Nu trebuie sa ne miram. Era de asteptat aceasta interventie. RaspunsulLibiei ar trebui sa ne preocupe.
In sprijinul Japoniei, nu a avut loc o interventie asa de ampla.
De acolo nu se castiga nimic.
Se repeta scenariul din Irak.

  Inapoi la articolul Primele atacuri militare in Libia - Cele mai importante evenimente

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile